HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Farek:
--- Idézet ---
--- Idézet ---
(és nemsoká újra a Hulk, Prédikátor, DD vonalon)
--- Idézet vége ---
De már mikor?
--- Idézet vége ---
Megállj, hékás !Majd amikor engedélyezem, ugyanis Micho nekem dolgozik az Angyalokkal. Punktum.
kaine:
--- Idézet ---(és nemsoká újra a Hulk, Prédikátor, DD vonalon)
--- Idézet vége ---
De már mikor?
Micho:
--- Idézet ---Még nem olvastam, de örülök, hogy átvetted a Venomot, szam. Télleg, hogyhogy nem változtattál még nevet fórumon? Igazából Micho beírására számítottam, már hiányzik, mert rég olvastam általa írt beírást.
--- Idézet vége ---
édi, akarom mondani Ádi vagy
találkozhatsz velem mostanában a Bosszú Angyalai hasábjain!
(és nemsoká újra a Hulk, Prédikátor, DD vonalon)
VTomi:
Ádám, szam: Hallom, és hízik a májam.
kihaennem: Szerintem ez a sorozat nagyon is komolyan veszi önmagát, talán inkább pont ezért röhejes néhol.
kihaeennem:
Tudom, hogy nem szabad két hozzászólást egy más után írni ugyanazon felhasználónak, de mikor az előzőhöz hozzá akartam szerkeszteni ezt is, azt írta ki, túl sok a 'vigyor'. Én meg nem fogom magam cenzúrázni!
És ha lehet, más se próbálja!
Venom: Lethal Protector #03:
Alakul, alakul...
Szerintem egyre jobb ez a sorozat. Jó, az ötlet egy kicsit furcsa, hogy Venom jófiú, de ha ettől elvonatkoztat az ember, akkor maga a történet élvezhető. Az Ítélőszék is jobb, mint például a Vad Banda. Bár elég hülye neveik vannak...
Azt mondjuk nem értem, miért találná meg Peter Brokit egyszerűbben, ha tudja, milíyen a viszonya az apjával...meg hát ez a 'nem kaptam az apámtól elég támogatást és szeretetet' duma is egy *kicsit* talán sablonos.
Mindezek ellenére nekem tetszik. Főleg az tetszik, hogy nem egy szálon fut a történet.
A fordítás és a beírás most is rendben van.
Várom a folytatást!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése