HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (234/267) > >>

kaine:
Igen, természetesen.  
Jut eszembe, VTomi, ha ennyire kiborulsz az ilyentől, akkor óvatosan állj hozzá minden egyéb Pókemberes cucchoz is mostantól, mert sose lehet tudni mi jelenik meg...  

Nitro:

--- Idézet ---Most úgy gondolom, hogy ha már megjelent és eltelt mondjuk két hét, akkor utána vissza lehet tölteni. Akár az egészet is.
--- Idézet vége ---
Csak nem árt feltűntetni mellette, hogy ez nem a nyomtatásban megjelent verzió, hogy ne legyen félreértés.

kaine:
Eleinte én is úgy gondoltam, hogy maradjon fenn az első rész reklámnak, de lebeszéltek róla. Most úgy gondolom, hogy ha már megjelent és eltelt mondjuk két hét, akkor utána vissza lehet tölteni. Akár az egészet is.

kihaeennem:
Hello!

VTomi!
Szerintem nem hiába csináltad a fordítást ( illetve honosítást ), nekem nagyon tetszett, és mikor kiderült, ez jelenik meg márciusban, egyből át is futottam újra.
Örülök, hogy a Death&Destiny jelenik meg nyomtatásban, mert jó történetnek tartom. Most azt sem bánom, hogy egy részét már elolvastam a neten, sőt, ez inkább felkeltette a kíváncsiságom! Szóval szerintem nem volt hiábavaló a munkád!

Szerintem nem kellett volna levenni a Death&Destiny első részét. Nem hiszem, hogy az bárkit is befolyásolna a megvásárlásában, hogy az első részét a történetnek már olvashatták. Ha az egész fent lenne, akkor megérteném, miért kell levenni a netről, de így? Szerintem ez egy jó reklám lenne a kiadásnak. A Marvel honlapján is vannak fent előzetesek...legalább pár oldalt tegyetek már vissza, és akkor egy kicsit talán VTomi is kárpótolva érzi magát.

VTomi:
Írtam egy választ a Whaddafakkba.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése