HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Blue S:
Érdekesen húzás volt, hogy Kraven volt az, aki megrendezte az összecsapásokat Pókember ellenfeleivel.
Mikor MJ benyitott, az tényleg nagyon jó volt. Kicsit rossz érzés lehetett neki, amolyan "örök második" beütése van a dolognak, még akkor is, ha ez talán nem igaz. Tulajdonképpen ezért is bírom annyira MJ-t, mert rengeteg dolgot elnéz Peternek.
A rajzok eleinte furának tüntek, de a sorozat többi részét olvasva, lassan megszoktam őket és szvsz pont illenek a sztorihoz.
VTomi:
Porthoshoz hasonlóan én is protekciós first-lookot kaptam.
Igazából a képregény sztorija teljesen átlagos, semmi különösebb csavar nincs benne, egy banális harcjelenet a nagy része. Az igazán érdekes pont, a lényeg benne a vége, különösen az utolsó előtti oldal, mikor MJ benyit a padlásra, a többi oldal szinte csak alibi, hogy létrejöjjön egy képregény. (Mindezt nem lehúzásnak szánom, pusztán jelezni akartam, hogy nem látok olyan különleges erőt a sztoriban, mint például a Sins Pastban)
A rajz egyszerű, de nem csúnya; stílusos, ez igaz a színezésre is, amivel nem erőltették meg magukat a készítők.
Felfedeztem egy kis hibát, amit eddig nem vettem észre: a 20. oldalon az utolsó kép első bubijában AMÍG helyett AMIÍG van.
Spidáj:
Na Blue 6
Bár én már tegnap elolvastam (PROTEKCIÓ: )
NAGYON KIRÁYL VOLT!!!!!!!!!!!
Gratula hozzá szamnak.
Bár márrégebben is olvastam őket, de tegnap elkezdtem újra elolvasni őket, de aztán bealudtam
Na szal 1 kérdés
A 6. rész végén van ott 5 kis kazi.
Az gondolom az 5 rész.
Szóval részenként 1 kazi.
Troll:
A témában frissülés történt - Pókember - Kék #6/6.
VTomi:
Tulajdonképpen nem érint engem a megjelenés, ha még az előfizetett Pókemberemet se kapom meg... Vagy biztos csak másfél hónapja késik.
Viszont ha a Marvel Age Spider-Mant kiadjátok, azért nem haragszom meg. Az nagyon durva, ahogy némelyik rész kinéz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése