HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
kihaeennem:
Örülök, hogy befejeződött a Spider-Man: Blue.
Oké, tudom, most már fent van egy ideje. A többiekkel ellentétben, akik még a megjelenés előtt olvasták , én csak mostanában szántam rá magam. Na nem, mintha az érdeklődésem lankadt volna a sorozat irányában, csak időm nem igazán volt.
Nekem tetszett a Blue.
A rajzai hangulatosak és a történet is bejött. Nem vártam nagy fordulatokat, de nem is ez volt a lényeg. Engem valahogy megfogott az egész hangulata. És persze örültem Gwen jelenlétének is. És jó volt látni, hogy Peter-nek valami végre összejött.
VTomi:
Nem, Ádám, nem vártam nagy csavart, pusztán azt mondom, hogy ha nem lett volna az utolsó 3 oldal, felesleges lett volna kiadni a képregényt, mert nem lett volna semmi töltete az egésznek.
Igen, az nekem se olyan biztos, hogy annyira szereti MJ-t, mikor elvette, akkor is teljesen bizonytalan volt az egész, igazából szerintem MJ szerepe, hogy valami stabilitás legyen az életében.
Venomról már én se tudom, hol tartunk vele Perpill a Fierce-t csinálom, aztán akarom folytatni a Fáklyát, utána lehet róla szó.
szpÁDÁMen:
--- Idézet ---Köszi a dícsérő (meg a nem dícsérő ) szavakat Ádám... jogos mindkettő
A Venom már készül, épp tegnap tárgyaltam Trollal, megcsinálta a satírt, elkezdtem beírni, legkésőbb jövő héten várható...
--- Idézet vége ---
Király! MÁr nagyon hiányzott! Köszi szépen!
szam:
Köszi a dícsérő (meg a nem dícsérő ) szavakat Ádám... jogos mindkettő
A Venom már készül, épp tegnap tárgyaltam Trollal, megcsinálta a satírt, elkezdtem beírni, legkésőbb jövő héten várható...
szpÁDÁMen:
MOndjatok bármit, nekem tetszett ez a sorozat! ÉN imádom a klasszikus történeteket. VTomi, mit vártál, valami extra nagy fordulat egy már megírt sztoriban? Ez egész másról szólt. Pont hogy maga a harc itt a zavaró tényező, mármint annak kell lennie, mhisz Peter életébe állandóan beleszólt Pókember lénye. De az MJ-s rész tényleg nagyon jó. Bár nem tudom, hogy biztosan szereti-e Mary Jane-t, szerelemből... Olyan fura... Ha nincs ló jó lesz a szamár is. Tudom, hogy az ő kapcsolatuk azért ennél komolyabb, de akkor is... Az átélt dolgaik azok, amik őket annyira összekovácsolták inkább, mint a szerelem. Vagy hát nem tudom. Persze, szerelmesek is, de hát MJ is háromszor visszautasította, Peternek sem volt Gwen után az első határozott döntése Mary Jane, azért még volt egy pár barátnője...
A rajz... igazából, amikor még rendszeresen jött a sorozat egészen hozzászoktam ehhez rajzhoz. Most már nem tetszett, ennyi kihagyás után. De elment, tegyük fel. Szerintem nagyon leegyszerűsített.
Azért nagyon köszönöm, szam, hogy megcisnáltad!!! A beírással és a fordítással semmi bajom, király, esetleg annyi, hogy direkt más színű a kék, mint az előző részekben? A gondolattéglalapokra értem... A borító király, Troll!!!
Jah, eszembe jutott valami Troll borítóiról!! Figyu, a Marvel Lovagok feliratot (amiket a Spideromra csinálsz) nem szeretnéd összerakosgatni az eredeti betűkből a feliratot? Csak az "O" betűt kéne neked meggyártanod, a többit csak összerakod...
Még valami: mi van a VENOM : LETHAL PROTECTOR sorozattal? Leállítottátok, vagy nincs beíró? Ha megvannak a szkennek, meg be van gépelve a fordítás, gyorsan megcsinálhatom, mert ha jó a szkenn, tényleg gyorsan megy, főleg Micheline írásai... Ha gondoljátok... És ha Kaine el nem tilt tőle! Mert Spidertomon is lemaradáásom van... Meg a Spidertommal is...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése