HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (230/267) > >>

letsgo:
Sziasztok!
Lenne egy óriási kérésem Hozzátok:

Írtam egy Pókember történetet (nincs még befejezve) és nagyon érdeklene a vélemények, tippek javaslatok ötletek hozzászólások. Minden ami a történettel kapcsolatos. Nagyon fontos lenne ha valaki tudná véleményezni, mert nagyon kiváncsi vagyok hogy hogy sikerült a művem. Ezért arra gondoltam hátha találok valakit akinek feltudom kelteni az érdeklődését:

http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/letsgo/legospiderman.txt

Jah és ez az első változat, ami meg is láccik rajta (telis tele van helyesírási hibákkal, felcserélt szavakkal, néhol értelmetlen mondtatokkal, amivel én direkt nem foglalkoztam mert teljesen a törétnetre koncentráltam)

Előre is köszönöm!

Jó szórakozást hozzá!

U.I: ha sikeres lenne, meg lego-képregényesíteném!

kaine:
Az eredeti író nem akarta, hogy megint egy Peterhez közeli ember legyen a hunyó, hogy ne legyen túl hihetetlen az egész. Kár, hogy elment, mielőtt befejezhette volna amit kitalált.

Tom Fireheart:

--- Idézet ---Ezzel a minisorozattal meg értelmét vesztette csomó minden, pl. Peter kettős érzései Neddel kapcsolatban...
--- Idézet vége ---
Szerintem egyáltalán nem vesztette értelmét, csak még tragikusabbá tette Ned emlékét. Ugyanakkor méginkább kiemelte az igazi Vészmanó zsenialitását.

--- Idézet ---Arról nem is szólva, hogy régen mennyit vesződött Peter a Vészmanóval, most meg ripsz-ropsz lenyomja.
--- Idézet vége ---
Azért ne feledd, hogy Peter régen is legyőzte egyszer a Vészmanót a Túsz-szabadítás c. magyarul megjelent számban. De futni hagyta, hogy megmentse M.J.-éket. (Bár a maszkját simán levehette volna akkor is.  ) Plusz még volt egy-két alkalom, amikor nagyon közel állt a legyőzéséhez. Ebben a miniben viszont alaposan meglepte a Vészmanót, aki ráadásul hosszú ideig nem volt a manógúnyában. És örökké neki sem lehet akkora mázlija, hogy mindig leléceljen.

szam:
Hmmm... nekem nem volt a szívem csücske ez a történet... még emlékszem, hogy mennyire megrázónak találtam azt a részt, amikor elkapták Ned Leedst... ezzel a minisorozattal meg értelmét vesztette csomó minden, pl. Peter kettős érzései Neddel kapcsolatban... meg egyébként is... az a berlini sztori marha jó... kár volt így visszanyúlni és átértelmezni ezt a klasszikust (is). Arról nem is szólva, hogy régen mennyit vesződött Peter a Vészmanóval, most meg ripsz-ropsz lenyomja. Igaz, arra jó volt a történet, hogy elvarrja a Kingsley-szálat (őt a régi számokban nem tudtam hova tenni), de van olyan érzésem, hogy frappánsabban is meg lehetett volna oldani, pláne, ha jól emlékszem, akkor valamelyik régi számban van egy olyan kép, amikor Peter látja, hogy Keating kapitány találkozik Roderick (bár ezek után lehet, hogy a másik) Kingsleyvel... ez továbbra sincs megmagyarázva (asszem).

Tom Fireheart:
Elolvastam a Vészmanó él sztorit, mert sokan dícsérték.
Húúúú, ez nagyon állat sztori!!!                
Már az első rész is óriási fordulatokat rejt, és végig izgalmas a sztori mindhárom részen át! Fantasztikus! Minden rejtélyt megválaszol a Vészmanóval kapcsolatban, a korábbi részekre visszamenőleg! Ráadásul annak idején, amikor a magyarul megjelent számban olvastam Ned meggyilkolását, nekem se tünt fel, hogy az igazi Vészmanót nem tudták volna ilyen könnyen megölni, legalábbis azt hittem, hogy a vállát ért lövés miatt gyengült le. Szóval csak néztem, mint a moziban.  Hát nagyon nagy volt ez a sztori, köszönet Nektek, hogy honosítottátok!        

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése