HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Spidáj:
Szerintem a hálóhintázás mindenképp maradjon mer ha úgy vesszünk, Peter olyan idős mint én (1 évvel fiatalabb nálam) és én tudom hogyha 1 szer ilyen képességeket kapnék, 1folytában csak hálóhintáznék
letsgo:
--- Idézet ---Kellene bele valamilyen csavar, vagy fricska amely egyedivé tenné. Pl Peter a póktól nemcsak szupertulajdonságokat szerez, hanem maradandó károsodásokat is, amelyek befolyásolják további hétköznapi életét...
--- Idézet vége ---
Eszembe jutott valami naon jó 5let, de nem osztom meg, legyen titok...
Annyit mondok, hogy egyszerű, de mégis drámai...
letsgo:
Először is...köszi, hogy elolvastad!
Amit írtál, ezen elgondolkoztam és arra jutottam, hogy rohadt jó 5let. Nem tom hogy mér, mer először ilyen furának, tűnik de utána sokkal érdekesebb lesz. Szal ezt megpróbálom beleépíteni a történetbe.
Nem lenne rossz a gyilkos halála után beleépíteni, de akkor meg ki kéne hagyni a csatornás részt, ami miatt sok izgalmas résztől meg kéne válni. Ezért kíváncsi lennék a véleményedre Regnar (persze mindenki máséra is), hogy, hogy tetszett a csatornás rész?
Ventur??? Hmm… nem is rossz. Ezt a hálóhintázás dolgot, lehet télleg el kéne felejteni, de... mivel Peter 16éves és olyan dolgokat tesz, amit csak álmában tudna megvalósítani, és az se lehet, hogy szótlanul leng összevissza, ezért gondoltam hogy beleteszem a jupiii-zásokat.
Szerinted mit tegyek be helyette?? Persze ha van valakinek valamilyen javaslata, ami evvel kapcsolatos szívesen meghallgatom!
A szóhasználat, hát igen...az, az én hülyeségem, ha átnézném pontról pontra a történetet, akkor biztos más szót használnék. De ezekre akkor legközelebb odafigyelek.
Flash Thompson, felejtős, igazad van, nem is tudom, mér írtam őt bele a történetbe. Először úgy szerettem volna, hogy nagy barátok lesznek Peterre, de nem teccet a dolog valami miatt. Utána született meg ez a variáció. Ez teccett, de most hogy írtad rájöttem nem az teccik benne, hogy Flash-el vannak rosszban, hanem maga a szituáció, éppen ezért kitalálok valami újabb és érdekesebb karaktert.
Osborn művek??? Jó kérdés és igen bonyolult. Viszont minden összeáll:
Mert, ugye ha kihagynám a történetből azt a csatornás részt, akkor az Osbron műveket simán kilehetne írni a forgatókönyvből, így nem kellene máshol változtatnom.
De majd kíváncsi vagyok, kinek hogy teccett a csatornás jelenet. (Ha sokan azt mondják hagyjuk ki, és inkább Peter öngyilkossága kerüljön bele, megváltoztatom, de a csatornás részt majd valamikor valahol még vissza fogom hozni mert nekem nagyon elnyerte a tetszésem).
Peter jelleméről még annyit, hogy tényleg megérdemelne egy jellemváltoztatást. Én is gondolkoztam már ezen, de mindig csak annyit terveztem el, hogy max egy kis időre lesz olyan más. De ez az öngyilkosság lehet, megváltoztatja őt, majd nagyon.
Jah és még egy valami: Szerinted hogy sikerült az a jelenet, amikor Petert megcsípi a pók, a hajón ott a kiállításon??? Nem túl béna???
És még1szer köszi, hogy elolvastad! Várom a többiek véleményét is!
regnar:
Elolvastam Letsgo művét..
Először is.. hosszú
Szóval:
Alapjában véve nem rossz az elgondolás azzal, hogy Peter is bekerül a börtönbe, és konfliktusba keveredik a gyilkossal.
Kellene bele valamilyen csavar, vagy fricska amely egyedivé tenné. Pl Peter a póktól nemcsak szupertulajdonságokat szerez, hanem maradandó károsodásokat is, amelyek befolyásolják további hétköznapi életét. Esetleg drámai vizekre evezni és Peter egy önmagát is veszélybe sodró (öngyilkosságot fontolgató) emberré válik, mert nem tudja elfogadni magát.
Az egyetem költöztetés dolog nem rossz, a hajó neve lehetne Venture.
Szerintem a víg hálóhintázás, és a jupiii meg egyéb ugrálások eléggé lejáratottak már, főleg ebbe a szituációban nem hiszem, hogy bárki vígan hintázna...
Néhol zavaró a szóhaszálat..pl may néni röhög.. szerintem Ő az aki soha nem röhög, maximum kacag.
Szerencsétlen Flash Thompsont is el kellene felejteni, próbálj egyedi karaktereket kitalálni és elrugaszkodni a megszokott sablontól. Ez áll az Osborn művekre és May Jane-re is. Szerintem már agyonrágott csont mindegyik (Úgy értem, hogy rengeteget szerepeltek már a különböző Pók történetekben, nekem már kicsit sok belőlük..) .. Ha valami újat szeretnél, szerintem nélkülük próbáld.
Érdekesek az elgondolások, egyes elemei nagyon jók. Szerintem érdemes még csiszolgatni, mert tényleg jónak tartom. Szerintem Peter jellemén lenne érdemes változtatni a már megszokotthoz képest.
(persze a fent leírtak, csupán a személyes véleményem, én így látom..)
Spidáj:
a hosszú sorokat tördelned kéne és tele van hibákkal
de nekem teccik (bár ezt már mondtam msn-en)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése