Hello Mindenki!
Előszóként annyit, hogy mostantól megpróbálom részt venni a Hálózsákon is a fórumozásban. Bár egyre kevesebb lesz az időm a fórumozásra, de azért megpróbálom követni az eseményeket. Már régóta ismerem az oldalt, tudom, hogy milyen nagyszabású honosítási tevékenység folyik itt, ami elsimerésre méltó. Olvastam itt is egy két képregényt: Erőtlenül, A Vészmanó él, Venom-Halálos védelmező stb, de egyiket sem véleményeztem. Erre tudom nincs mentség -hiszen a honosítóknak jól esik egy rövid vélemény, egy dícséret, egy köszönöm, vagy csak annyi is, hogy "elolvastam, jó volt", ezzel is jelezvén, hogy van értelme a munkájuknak- de egyetlen okot tudok feéhozni csupán a miértre. Időhiány.
Szóval mostantól beszállok. Mivel ezt a kismillió hatszázezernyi hozzászólást lehetetlenség átböngészni, előre is mindenkitől elnézést, hogy ha olyat mondok, vagy kérdezek, amit előttem 2-3 oldallal(vagy akár eggyel is ) megválaszoltak, vagy feltettek. Mégegyszer ezer bocsánat...no és akkor, első valamier való hozzászólásomként egy gyors véleményezés az újonnan kikerült Marvel team-up -ról:
Nosztalgia. Jó volt látni ezeket a régi rajzokat, ezt a régi környezetet, amikor még anno Peter és Harry együtt laktak, mit sem sejtve Pókember valós kilétéről. Nem egy egetmegváltó sztori ugyan, inkább csak nosztalgikus hatása van mindenki számára szerintem. Viszont van egy olyan oldala, amit sajnos a mai képregényekebn nem találunk igazán meg: a narrátor szöveg. Ebben a 20 oldalas műben annyi van, mint 4 mostani Pókban. szóval ha másért nem, csak ezért is megérte elolvasni. No meg azért is, hogy Póki milyen szépen lerendezte az X-Ment
Viszont szerintem az X-ek most kicsit bénára vették a figurát, morbius is elég kemény diónak bizonyult...meg elég meglepő volt Peter hálaajándéka is
A beírást szó ne érheti, a fordítással sincs gond, szerintem teljesen maghyaros hangzású végig. Szóval grat és köszönöm!
gaby: Bólintsál már rá arra szimbiótára...ha kaine-nek is tetszik, rossz nem lehet.
U.I.: Micho, meg lehetne oldani, hogy szép kis Darknesses avatarom átkerüljön ide is?
Köszöntem alássan:pepo05