HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (203/267) > >>

horjb:
Na már nagyon várom a kövi részt.

Micho:

--- Idézet ---A hat fekete pókruhásat Micho szerintem a MTU-ra értette (legalábbis gondolom, én még nem olvastam a  következőt se...)
--- Idézet vége ---
igen. tulajdonképpen Peter nem viselte sokáig a szimbióta ruhát, valós időben pár hónapot tesz ki. (később a fekete ruha már nem a szimbióta volt, hanem amit a Fekete Macs varrt neki).
 viszont mivel akkoriban is több címe volt (amazing, web of, spectacular, mtu) így több számban is láthatták benne odakint, mint mi, mert mi anno a magyar kiadásban csak az amazing címet olvashattuk. az MTU-ban pedig 6 számon keresztül volt rajta, ezek lesznek leközölve a HZs-n
(nekem legjobban a #145 #146 tetszik ezek közül, amiben Vasember, majd Nomád lesz a partnere)

talgaby:
Köszi mindenkinek, a hozzászólásokat.

A hat fekete pókruhásat Micho szerintem a MTU-ra értette (legalábbis gondolom, én még nem olvastam a  következőt se...)
A jövő heti lehet, hogy egy kicsit késik. Attól függ, ma hogy haladok majd vele.

pepo: Örülök, hogy legalább Pókemberre van időd nálunk, ha másra nem is
FaNaTiC: Igen, a klasszikus vonal rengeteg nosztalgiát hozhat elő, ezért is akarok most időszakos Pókember-fordításaimnál ennél maradni. És mivel a közkívánat a fekete ruhát kérte, hát azt kapja.

szpÁDÁMennek, meg sok sikert a honosításokhoz. Akkor majd csak kialakul egy jó kis fekete ruhás korszak is a két oldalon...

Micho:

--- Idézet ---Erre sajnos azt kell mondanom, hogy szpÁDÁMen már lefoglalta ezt a részt.
--- Idézet vége ---
oké, no problem. legalább az "archív" anyagok mellett lesznek újdonságok is ott

kaine:
Erre sajnos azt kell mondanom, hogy szpÁDÁMen már lefoglalta ezt a részt. Ez lett volna a következő közös honosításom vele, ami félbeszakadt (de elkezdődött) az új Spidertom megépítése miatt, de ahogy átkerülnek hozzá a régi képregényeim, ezzel szeretné folytatni.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése