HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Micho:
oké
jövőbeli tervként elképzelhetőnek tartanám a Spectacular-Spider-Man sorozatból egy #85. számtól kezdődő válogatást, amiben a Fekete Macskával való kapcsolatát láthatjuk, ahol Macs megtudja Peter titkát; szuperképességeket akar szerezni, fekete pókruha stb történetfonalak... azt hiszem, erre vevők lennének az olvasók
kaine:
A harangos a Web 1 és nem volt honosítva sose. A tiétek. Csak előtte ne felejtsétek a Spectacular 100-at is megcsinálni... ahhoz meg kell a 99. De mind Fekete Pókruhás, szóval csak hajrá!
pepo05:
A spidertom képregényei átkerülnek majd máshova. Nézzetek szét a Spidertom fúrumában és kérdezzetek!
Amúgy hirtelen én se tudom, hogy a harangos sztori volt-e honosítva, elég sok visszaemlékezésben szerepelt már...
--- Idézet ---neki milyen szuperképességei vannak? olyan ismerős de nem tudom hova tenni.. volt Bosszúangyal vagy X-Men tag? badteeth.gif
--- Idézet vége ---
Egyik se. Az a képessége, hogy hétköznapi témáról írt agyonbonyolított verseket. Például a drágalátos Őszt és tavasz között közöttit. De igazából a drágalátos magyartanáromnak van egy olyan szuperképessége, hogy egy érthető verset is olyan bonyolultan tud elemezni, 3 oldalban, hogy egyből érthetetlenné válik...
Micho:
galamb, FaNaTiC, Gza, pepo, örülök, hogy jól szórakoztatok
tényleg jó volt előszedni ezt a korszakot.
Gza: az első szerintem a jövő héten... tanúi lehetünk, ahogy hősünk visszatér a csatavilágról, és... nos, majd kiderül a harangos jelenet ha jól emlékszem, a Web of Spider-Man sorozatban volt, ha még nem csinálta meg eddig kaine, akkor lehet róla szó később. ja, galamb, nem tudom, mikor és hol lesz újra elérhető a SpiderTom anyagai, de majd biztos értesülni fog róla mindenki.
és majd' elfelejtettem megkérdezni:
--- Idézet ---Pölö nekem is irodalom fogalmazést kéne írni Babits-ról
--- Idézet vége ---
neki milyen szuperképességei vannak? olyan ismerős de nem tudom hova tenni.. volt Bosszúangyal vagy X-Men tag?
pepo05:
--- Idézet ---a további válogatás függvénye pedig leginkább a fórumos visszajelzések. emlékeim szerint nagyságrendekkel többen voltak kíváncsiak a SpiderTom-on kikerült Pók-honosításokra, de ők itt nem tették tiszteletüket, sőt, ahogy láttam, onnan is eltünedeztek az emberek, miután már nincs több képregény...
--- Idézet vége ---
Hát igen, a kemény mag megmaradt, az időszakos résztvevők, vagy a csak ritkán fórumozók meg szépen lemorzsolódtak. De mi kitartunk...amúgy időhiányban is sokak szenvednek szerintem. Pölö nekem is irodalom fogalmazést kéne írni Babits-ról, ahelyett, hogy itt fórumozok.
--- Idézet ---neked viszont örülünk, hogy kitartó olvasó vagy
--- Idézet vége ---
Ohh... Én is örülök.
Na és akkor az értékelés: először is, a rajz sem volt valami fenomenális, már az akkoriakhoz sem, a festés pedig inkább vízfestékre hasonlít erősen. Viszont két dolog mindenért kárpótol, ami továbbra is nagy szívfájdalmam, a mostani(főleg Újvilág) képregényeknél: a narrátor szöveg és a gondolatok, szinte minden jelentősebb szereplőnél! Én nem éreztem szájbarágósnak, jó volt, hogy írták, hogy az egy koszos épület, mert a rajzból nem vettem ki
A hangulat nosztalgia ezerrel, és Fanatic-hoz hasonlóan ez a kis aranyosabb póki volt. Nem tudott mindent megakadályozni és főleg ott éreztem ezt, amikor ő ilyesztette meg a csúny gettós bácsit, és letért a hídról. na az már megmosolyogtató volt.
Viszont érdekes volt az elején az is, ahogy a régi szép időkhöz méltóan a gettófighterek rácsodálkoznak Pókira, aztán meg szépen rátámadnak. Jó pont.
Köszönet a beírásért, fordításért stb....és várjuk a szimbiótás részeket!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése