A főoldalon lévő szavazáson arra szavaztam, hogy "egyéb leírom a fórumon."
Nem igazán tudom, hogy hova kellene írni, de eddig a szavazással kapcsolatosan mindig ide írtuk szóval ezt is ide írom.
Számomra ez egy kicsit nehéz kérdés, mert én hogy úgymondjam rajzfilmeken keresztül ismertem meg a képregénykaraktereket. Három rajzfilm sorozat volt amit még úgy 4-5 éves koromban láttam ezek voltak a: Pókember, Fantasztikus Négyes és Vasember. Nekem ezek nagyon tetszettek, de egy idő után unalmas lett, hogy mindig ugyanazokat a részeket adják, így már nem néztem őket tovább.
Aztán 6 év múlva az egyik újságárusnál megláttam a Pókember 2 képregény változatát, és eszembe jutott, hogy mennyire szerettem azt a rajzfilmsorozatot, így megkértem a szüleimet, hogy vegyék meg. A filmet nem láttam, így minden meglepetés volt számomra. Tehát ha így vesszük akkor ez volt életem első képregénye. Aztán az Ultimate Spider-Man-t kezdtem el gyűjteni, aminél először azt hittem, hogy a rajzfilm folytatása, de mint kiderült nem az volt, de engem nem zavart, és azóta is gyűjtöm a csodálatos Pókember számait. Aztán miután a keresztapám rájött, hogy érdeklődök a képregények iránt megmutatta ezt az oldalt. Először még csak F4, és Pókember képregényeket olvastam itt, aztán miután kifogytam belőlük áttértem más sorozatokra is( Avengers, Hulk, és még egy pár) Aztán a többit már szerintem nem nehéz kitalálni.
Tudom, hogy elég lett volna egy szót leírni, de most nagyon elmerengtem a múlton szóval remélem nem baj, hogy ilyen hosszúra sikerült.