HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok
Főoldali szavazások
talgaby:
Ahogy mondod, ezek nem HálóZsák-érdekeltségek. A sürgetésükkel kapcsolatban inkább az illetékes oldalt keresd meg.
Dark:
Az új szavazáshoz: amit nagyon-nagyon szívesen olvasnék végre (megjegyzem a jelenlegi felhozatallal sincs semmi bajom) : Iron Man Extremis (eztnagyon), Max-os Punisher v5 (eztisnagyon), vagy ott vannak még Thor - Ages of Thunder/Thor - Reign of Blood történetek (Thornál nem vagyok annyira képben, de ezek nagyon tetszettek mind történet, mind képi világ terén). Én ezeket olvasnám gyakrabban (ezek többnyire X-Fanzinos projektek, csak nálunk 1 évben egy rész megy le sajnos) . Esetleg koprodukcióban veletek lehet hogy gyorsabban működne a dolog, és mi képregényrajongók nagyon örülnénk neki :brow:
Most csak ezek jutottak eszembe...
Köszönöm
hopkin:
Hmmmm vissza térve az "első szerelem" témához, a jó öreg "Magyarországon először Superman 1990". Mikor megtaláltam bátyám fiókjában az első 14 kötetet az maga volt a mennyország. Utána befigyelt még néhány ALF, Garfield valamint Kockás az ismerősök padlás. Szép idők Hmmmmm
Az új szavazásnál pedig Mindenképp Marvel kiadó minden mennyiségben. Még több Angyalok és egyéb történetek Stan Lee leghiresebb karaktereiről.
Sepi:
Biza, ez volt ez egyik célja ennek a szavazásnak, hogy felhívjuk a figyelmet a matinéra. :brow:
Genzo:
--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Június 03., 22:52:56 ---...vagy azt se tudja, hogy van.
--- Idézet vége ---
De mostmár tudják ők is. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése