HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

Főoldali szavazások

<< < (14/25) > >>

Amondin:
Én legszívesebben az alábiakat olvasnám:
Bosszú angyalai
Fantasztikus Négyes
Fantasy képregények
What if-k, vagy ha nem is What if, de alternatív történet.
Estleg Marvel mini, vagy ehhez hasonló képregény.
És estleg még olyan képregény aminek elég komoly hangulata van. Nem tudom, hogy ezt hogyan fogalmazzam meg egyszerűen annyit tudok hozzá mondani, hogy olyan képregény amin igencsak el kell gondolkodni elég sok mindenen. Nem tudom mennyire érthető, de sajnos soha nem voltam a szavak embere.

benya11:
Amiket én szívesen olvasnék:

-HR befejező részei
-rövid, vicces képregények (itt most nem gondoltam semmi konkrétra, csak ilyenek jók lennének)
-horror (Péntek 13 és egyebek, igen, ilyen is kell :D )

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. De amúgy le a kalappal, már így is elég sok témában jönnek napról-napra a képregények. :worship:

talgaby:
HR-hez továbbra sincs beíró. Igen, még mindig.
Annihilation hat részt leszámítva kész.
Farek apó gyártja az Avengerseket, hopkin alig győzi.
WWH nálunk nem lesz.
Byrne-éra egy évig még adott, onnantól meg Sepit tessék nyaggatni (ő érti). DeFalco nálunk már nem lesz, modern is ki fog valószínűleg fújni a Millar-érával.
Az alsók közül...
Aldarion viszi; 2011 végéig kész; lassan nekiállok a Turbónak; mostanában eléggé akadozik; öt borító híján 2011 év végéig kész; eléggé döcög; évi pár szám valószínűsíthető idén és jövőre.

Sepi:

--- Idézetet írta: Asys - 2010. Június 22., 13:57:08 ----WWH (tudom, hogy még várni kell rá)

--- Idézet vége ---
Ez már nem nálunk lesz, doki elvitte magával. Nálunk csak egy mellékszála lesz a sztorinak.

Asys:
Jó kis kérdés ez; gratula annak, aki felrakta!  :worship:
Szerény véleményem:
maradjon a fő irányvonal a két nagy képregénykiadó (Marvel és DC)!
A klasszikus történeteket (Avengers, F4 első számai) szeretem; de annyira nem tudnak lekötni, mint a 90-es évekbeli, vagy mint a mostani történetek!
Amiket én nagyon várok:
-a Heroes Reborn hátralévő részei
-Annihilácó: A hódítás további részei (+ Nova)
-Avengers és West Coast Avengers
-WWH (tudom, hogy még várni kell rá)
-F4 vol. 1.: minden (Byrne-éra, Defalco-éra, modernebb történetek)!

Ami még tetszik: GoW, Mortal Kombat, Street Fighter, Transformers (minden), Vadóc, Silver Sable, What if...?-ek!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése