HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (137/144) > >>

Amondin:
Meccset nem tudok mutatni, csak egy összefoglalást: http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80345330/Patriots-48-Cowboys-27 Ez egy 2007-es Patriots(kék) Cowboys(fehér) meccs volt. Ebből elég sok mindent megtudhatsz az alapszabályokból, ha érdekel.
Ami pedig az alkatot illeti, olyan hogy rossz alakt az NFL-ben nincs. Ha egy hatalmas ember vagy akkor falember lehetsz, ha egy vékonyabb akkor lehetsz irányító(QB) futó(RB) ekkapó (WR) vagy corerback(CB) bár gondolom ezek a posztok nem mondanak neked semmit.

Genzo:
Ott a baj, hogy még egy meccset sem láttam, de lehet egyszer megnézek egy random meccset, hátha elkezdek érdeklődni a sport iránt, de akkor is csak nézés szintjén, mert testalkatilag sem vagyok épp ideális játékos, de lehetőségem se lenne rá, kb egyedül lennék.

Amondin:
Semmi baj. Igazából azért is nem szeretem az Amerikai Foci szót használni, mert itt mindenki akaratlanul is a rögbire gondol. Először én is azt hittem, hogy az NFL, és a rögbi ugyanaz, de csak meg kell nézni egy NFL meccset, és rájössz, hogy mennyi is a külömbség a kettő között. :D

Genzo:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 22., 19:51:52 ---Ez nem rögbi. A rögbi, és az NFL két külömböző sport.

--- Idézet vége ---

Mondtam, hogy nulla vagyok belőle.  ;D

Amondin:
Ez nem rögbi. A rögbi, és az NFL két külömböző sport. Annyi bennük a külömbség, amennyi a hasonlóság. Egy NFL meccsen átlagosan mindkét csapat 20-27 pontokat ér el. Szóval ezért nagy megalázás 55 pontot kapni egy Superbowl-on.
És igen úgy tűnik tényleg jó ötlet volt ez a topic. ;D mi lesz majd itt ősszel. Főleg a Pats Steelers meccs előtt, és után. ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése