HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (138/144) > >>

Genzo:
Kivételek mindig vannak. Mondjuk én semmit nem értek a rögbihez, de az 55-10 tényleg elég magas győzelem.

De ti ketten, Amondin és Farek mester nagyon vágjátok a számot. Ez tényleg külön topikért kiáltott.  :)

Amondin:
Na igen még ott van az is. Már nem tudom pontosan, de azt hiszem 5 Fumble volt a Chicagonál.
Meg már ha a Chicagot szóba hoztad, akkor ott volt még a XX. Superbowl, ahol a Bears a Patriots verte meg 46-10-re. (akkoriban a Pats nem volt a legjobb csapat, csodálom, hogy eljutottak odáig)
3 negyeden keresztül zsinórban hozta a pontokat a Bears. Meg még az jut eszembe amikor a Denver 10-0-ra vezetett a Washington ellen, aztán meg 42-10-re kikaptak.
Szóval igen többször volt olyan, hogy olyan jutott be a superbowl-ba akinek semmi keresnivalója nem volt ott.

Farek:
És az a Chicago, amelyik pár éve, talán a Colts ellen játszott döntőt? Azzal az igen gyenge irányítóval, aki mellett az edző érthetetlen okok miatt mégis végig kitartott? A védelem, meg a futók vitték a hátukon a csapatot, csodáltam, hogy addig eljutottak. Aztán persze ott elkenték a szájukat.

Amondin:
Ismerem ezt az érzést. Én sem láttam a Patriots 3 Superbowl győzelmét, csak összefoglalókban. De ki tudja hátha a 4. végre láthatom a következő szezonban. Bár erre nem sok az esély. :(
Abban igazad van, hogy az a csapat amelyik eljut a döntőig az nem gyenge, de az NFL-ben volt kivétel. A San Francisco 55-10-re verte le a Denvert a 80-as években. Nem tudom ki mennyire van képben az NFL pontozásaival, de azt elmondhatom, hogy ez egy nagyon megalázó eredmény. Főleg egy Superbowl-on.

Genzo:
Sajnos a meccset nem láttam, de biztos kemény volt. Az a csapat amelyik el tud jutni a döntőig, az már alapból nem gyenge.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése