HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (128/144) > >>

Farek:
Snookert szeretem. Az meg külön állat, hogy az akkor 60 éves, nyugdíjas anyukám 3 éve a sportcsatornákon rátalált a snooker közvetítésekre, és igen komoly rajongóvá vált. Keni-vágja a szabályokat, ki kicsoda, éjszakába nyúlóan nézi a meccseket, teljesen le voltam nyűgözve. Nekem ez nagyon tetszett. :)

Sepi:

--- Idézetet írta: Schmatzy - 2010. Április 23., 17:33:40 ---Ja és Sepi, nem akarod azt a Globetrotters felvételt közkinccsé tenni? :brow:

--- Idézet vége ---
Ahhoz először azt le kellene kódolni divx-be. De lehet róla szó, csak elő kell ásnom.  ;)

--- Idézetet írta: Schmatzy - 2010. Április 23., 17:33:40 ---A másik kedvenc pedig a magyar vízilabda válogatott. Az egész család végig tud üvölteni egy vb vagy olimpiai döntőt. Kár, hogy az olimpiá kívül sehol sem tudjuk megverni a szerbeket. Bár most, hogy a macedónok leváltak róluk, talán van esélyünk.

--- Idézet vége ---
A vizilabdát én is szeressem. Remélem a srácoknak sikerül két év múlva is megvédeniük az Olimpiai címet, mert akkor azzal világrekordot állíthatnának be.  :D

Dartsot meg játszani szeretem, nem nézni.  :)

Genzo:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 23., 16:52:44 ---Hát ez érdekes volt. A filmerendezők közül csak Tarantino neve volt ismert, de gondolom a többi stílusa is hasonlít Tarantno-éhoz. És sok sikert Genzo a szabályok megértéséhez.

--- Idézet vége ---

Kösz szépen. Ami a videót illeti, én is a Tarantinosat ismertem fel a legjobban, de "szakértők" szerint a többi is eltalálja az illető rendező stilusát. Gondoltam megosztom azokkal, akik esetleg még nem látták. :P

Schmatzy:
Keresztkérdés: krikett, valaki? Ha már felmerült grafitember krikettes szösszenete. Mondjuk én se vagyok egy tiptop benne, de amit eddig tudok, az tetszik. Főleg úgy, hogy egy hétig is játszanak egy meccset. :cool:
A másik kedvenc pedig a magyar vízilabda válogatott. Az egész család végig tud üvölteni egy vb vagy olimpiai döntőt. Kár, hogy az olimpiá kívül sehol sem tudjuk megverni a szerbeket. Bár most, hogy a macedónok leváltak róluk, talán van esélyünk.
Ezenkívül mennek még: darts, balls, snooker, curling. Meg az Aussie Rules.
Ja és Sepi, nem akarod azt a Globetrotters felvételt közkinccsé tenni? :brow:

Amondin:
Hát ez érdekes volt. A filmerendezők közül csak Tarantino neve volt ismert, de gondolom a többi stílusa is hasonlít Tarantno-éhoz. És sok sikert Genzo a szabályok megértéséhez.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése