HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (116/144) > >>

Sepi:
És akkor térjünk át egy kicsit a Forma-1-re. Mint tudjátok, most hétvégén rendezik a monacoi nagydíjat (akik látták a Vasember 2-ben a versenyzős jelenetet, azoknak ismerős lesz a pálya). De most nem annyira a versenyről akarok beszélni, főleg, hogy az majd csak délután lesz, hanem csak a szokásos érdekességre. Mert mint tudjátok (legalábbis azok akik követik a sorozatot), hogy már jó ideje a Steinmetz gyémántkereskedés évről-évre valami speciálissal rukkol elő a McLaren csapatnál. Idén is gyémántokkal kirakott sisakot viselhet a tavalyi és a tavalyelőtti győztes (akik véletlenül pont a McLarennél versenyeznek), valamint a kormányon is ott virítanak a gyémántok és az aranykoszorú.

A korábbi évek tradicióihoz hasonlóan, ezeket a sisakokat is a verseny után elárverezik egy jótékonysági rendezvényen.

Bár az időmérőn Hamilton egy teljesen más sisakot viselt, ami egy rulettkereket ábrázolt:

Amondin:
Ez az! Továbbjutott a Boston. Remélem a Magic ellen is szépen helyt állnak.
 És ezt nem rég találtam:

Ez a 2004-es NFL szezont foglalja össze. 4 perc után már a playoff jelenetek lesznek láthatók. Szerintem azt is nagyon szépen összefoglalta.  És rajta egy olyan jelenet ahol Big Bent lehet sisak nélkül látni. Én alig ismertem föl.
Sajnos a Superbowl nincs rajta, ha valaki kíváncsi rá, akkor annak itt van ez:

Sajnos csak ilyen rövidet sikerült találnom, de szerintem ez is nagyon jól összefoglalja a lényeget.

Executor:
NBA Playoffs 2010!
Conf.Semifinals:
LAL-UTA   4:0  (104:  99, 111:103,  111:110,  111: 96 )
PHX-SAS  4:0  (111:102,  110:102, 110:  96,  107:101 )
CLE-BOS  2:4  (101:  93,   86:104,  124:  95,   87:  97,   88:120,   85:  94)
ORL-ATL   4:0  (114:  71, 112:  98,  105:  75,   98:  84 )

( Team/s in Conference Finals )

Conf.Finals:
PHX-LAL    hétfő        9:00p ET@LA
ORL-BOS   vasárnap 3:30p ET@ORL

Executor:
Egyértelműen látszik a lassításon, hogy nem tudta két kézzel megfogni a labdát a lepattanónál, hanem egyik kezével erősebben nyúlt rá.

Genzo:
Nem semmi, ezt még nem láttam :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése