HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Sepi:
És akkor térjünk át egy kicsit a Forma-1-re. Mint tudjátok, most hétvégén rendezik a monacoi nagydíjat (akik látták a Vasember 2-ben a versenyzős jelenetet, azoknak ismerős lesz a pálya). De most nem annyira a versenyről akarok beszélni, főleg, hogy az majd csak délután lesz, hanem csak a szokásos érdekességre. Mert mint tudjátok (legalábbis azok akik követik a sorozatot), hogy már jó ideje a Steinmetz gyémántkereskedés évről-évre valami speciálissal rukkol elő a McLaren csapatnál. Idén is gyémántokkal kirakott sisakot viselhet a tavalyi és a tavalyelőtti győztes (akik véletlenül pont a McLarennél versenyeznek), valamint a kormányon is ott virítanak a gyémántok és az aranykoszorú.
A korábbi évek tradicióihoz hasonlóan, ezeket a sisakokat is a verseny után elárverezik egy jótékonysági rendezvényen.
Bár az időmérőn Hamilton egy teljesen más sisakot viselt, ami egy rulettkereket ábrázolt:
Amondin:
Ez az! Továbbjutott a Boston. Remélem a Magic ellen is szépen helyt állnak.
És ezt nem rég találtam:
Ez a 2004-es NFL szezont foglalja össze. 4 perc után már a playoff jelenetek lesznek láthatók. Szerintem azt is nagyon szépen összefoglalta. És rajta egy olyan jelenet ahol Big Bent lehet sisak nélkül látni. Én alig ismertem föl.
Sajnos a Superbowl nincs rajta, ha valaki kíváncsi rá, akkor annak itt van ez:
Sajnos csak ilyen rövidet sikerült találnom, de szerintem ez is nagyon jól összefoglalja a lényeget.
Executor:
NBA Playoffs 2010!
Conf.Semifinals:
LAL-UTA 4:0 (104: 99, 111:103, 111:110, 111: 96 )
PHX-SAS 4:0 (111:102, 110:102, 110: 96, 107:101 )
CLE-BOS 2:4 (101: 93, 86:104, 124: 95, 87: 97, 88:120, 85: 94)
ORL-ATL 4:0 (114: 71, 112: 98, 105: 75, 98: 84 )
( Team/s in Conference Finals )
Conf.Finals:
PHX-LAL hétfő 9:00p ET@LA
ORL-BOS vasárnap 3:30p ET@ORL
Executor:
Egyértelműen látszik a lassításon, hogy nem tudta két kézzel megfogni a labdát a lepattanónál, hanem egyik kezével erősebben nyúlt rá.
Genzo:
Nem semmi, ezt még nem láttam :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése