HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Sepi:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 16., 19:39:08 ---Az viszont érdekelne, hogy hányan fejezték be a futamot. Ahogy elnéztem a rajtnál a fél mezőny kiesett.
--- Idézet vége ---
Hat autó fejezte be a versenyt, így mindegyik befutó pontszerző volt. Egyébként akkor visszalőtték a rajtot, és akinek volt tartalékautója (akkor még engedélyezték a szabályok a tartalékautót), az átülhetett belé.
Amondin:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Május 16., 19:23:06 ---Megmondom őszintén, nem néztem meg. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Rossz emlékek? :badteeth:
Én nem tudom, hogy akkor láttam-e tévében ezt a futamot, igaz kiskoromban az összes futamot megnéztem, de akkor mégcsak 4 éves lehettem, így ha láttam is valószínűleg már nem emlékszem rá. Az viszont érdekelne, hogy hányan fejezték be a futamot. Ahogy elnéztem a rajtnál a fél mezőny kiesett.
Farek:
Megmondom őszintén, nem néztem meg. :badteeth:
A spáir történetre meg emlékszem, nagyon kemény volt. Tesóm meg egy év eltéréssel volt kint, bánta, hogy nem ezt látta... :D
Amondin:
Ha már Forma 1 akkor:
Nem tudom hányan látták, de én nagyon meglepődtem amikor megláttam, ilyen tényleg ritkán történik.
És Farek egy kérdés. Te felismerted volna Big Bent a videón ha nem látod a 7-es számot rajta? Mert én meg nem mondtam volna, hogy ő az.
Farek:
A legjobb akkor is az volt, amikor pár éve egy ütközés miatt elveszett az egyik kocsi orrára rögzített gyémánt... :badteeth: Gyanítom, páran átfésülték utána egészt Monacót, de valahogy csak nem akart meglenni... :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése