HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Genzo:
Jó ötlet Ex. Engem leginkább a Los Angeles Lakers eredményei érdekelnek, de mindegyiket szivesen fogadom. :)
Amondin:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Május 30., 18:53:30 ---Sőt, még az is lehet, hogy csak 4 meccset kell kihagyni, ha enyhítik a büntetést.
--- Idézet vége ---
Igen, de ahhoz ha jól emlékszem akkor valami szpichológus féleséghez kellene járnia. Ha viszont csak négy mevvset kell kihagynia akkor a Browns ellen lépne pályára. Hát szerintem jobbat tenne neki, ha nem a Saints védelmében kellene szembenéznie először.
Amúgy a Steelersnek nem lesz egy könnyű dolga a következő szezonban. Eleve ott van a Ravens, és a Bengals a saját csoportjában. Kikapta az NFC South-ot, ami a Saints-t, és a Falconst jelenti.
Megkapta az AFC East-t, ami a Patriots-t, a Jets-t, és a Dolphins-t jelenti. De legalább a Colts, és a Chargers már nem az ő bajuk
Executor: Szerintem döntsd el te. Én leginkább a Celtics meccseire leszek kíváncsi, de azért a többi is érdekelne, de rád bízom a döntést. És akkor én is megpróbálkoznék valami hasonlóval az NFL szezon alatt, ha nem lesz probléma. Egyenlőre még nem tudom, hogy hogyan fogom csinálni, de még van rá 3 hónapom, hogy kiderítsem, hogy mi legyen. Esetleg addig míg el nem kezdődik a szezon csinálhatnám azt, hogy bemutatom, hogy bizonyos csapatok kikkel kerülnek össze jövőre, és írnék hozzá egy kis háttérinformációt. Ha nem gond akkor mindjárt megcsinálom az elsőt.
Executor:
Nem akarok részrehajló lenni, bármennyire is szeretnék, elvégre én kommentelem az NBA Playoffs-híreket s a továbbiakban, ha lesz rá igény, a 2010-'11 szezonban a Számotokra (bármennyire is) fontos csapatok eredményeit szívesen feldobom ide a játéknapok reggelén (magyar idő szerint reggel), így aki tudja, kinek szurkolok, annak úgy a jó, ki nem lenne tisztában vele, azzal sincs semmi gond :)
Szóval, ilyen formában kérem azon NBA-csapatok nevét, kiknek eredményeire kíváncsiak lesztek, város + csapatnév formátumban.
Vagy felőlem az is megoldható, hogy minden játéknapon közzéteszem az összes, épp' aktuális eredményt...
Adminok, tarthatnánk erről esetleg egy szavazást?
Kérdés:
Executor a Sport-rovatban az NBA-eredményeket hogy frissítse a következő szezontól?
- Csak az Általam a Fórum Sport rovatában megjelölt csapatok eredményei érdekesek.
- Az adott játéknapon minden eredményt szívesen fogadok.
- Nekem mindegy, döntse el Ex.
Adminok, köszönöm a segítségeteket. :)
Farek:
Sőt, még az is lehet, hogy csak 4 meccset kell kihagyni, ha enyhítik a büntetést.
Amondin:
Polemalu nekem is nagy kedvencem főleg azért, mert ő nem olyan, hogy csinál egy interception visszahordást, és elkezd őrjöngeni meg táncot járni, hanem szépen lesétál a pályáról.
Big Bent viszont csak a 6. játékhéten láthatjuk az eltiltás miatt. Pont a Saints ellen fog először pályára lépni. Ha egyáltalán pályára lép, mert még nincs meg a végleges kezdőirányító náluk.
Egyenlőre úgy tűnik, hogy az első hat mérkőzésen Byron Leftwich fog játszani, de hogy aztán hogyan tovább azt nem tudom. Meg egyenlőre még ez sem biztos.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése