HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (97/144) > >>

kit:
2004-nek számomra nincs Európa-bajnoka! :cool:

Asys:
Kegyetlenül jó csapata volt akkor a cseheknek!  :bravo:
Ők megérdemelték volna az aranyat (fantasztikusan és szépen játszottak)...

Sepi:

--- Idézetet írta: Asys - 2010. Június 13., 10:12:25 ---(A mai napig nem hevertem ki azt az EB-t! Tornát nyerni olyan játékkal...)  :dry:

--- Idézet vége ---
Ne is mondd. Oda Cseh-Francia döntőt vártam, mert nagyon jók voltak, de sajnos mindketten fennakadtak a görögök 9 játékossal védem a kaput játékán.  :rolleyes:

Asys:
Új-Zéland meccsein biztos sok gól lesz, Sepi...  :brow:
A görögöktől én sem vártam többet, a leggyengébb európai csapat, szerintem!
(A mai napig nem hevertem ki azt az EB-t! Tornát nyerni olyan játékkal...)  :dry:
Szerintem az USA továbbjut!  :brow:

Sepi:
Eddig nemigazán voltak gólözönös meccsek. Ha megnézzük, eddig a legtöbb gól egy mérkőzésen kettő volt. A görögöktől én nem is vártam többet, annyira nem jók. Meg eleve unszimpatikus az a taktikájuk amivel régen hihetetlen szerencsével összejött nekik az EB-győzelem. Mert alapból egy védekezés beállítottságú csapat, aki ráül az eredményre. Ezért volt pl nagy csalódás Uruguai is, mert ők is átlagban hat emberrel védték a franciák ellen a kapujukat. Az angol-amerikai meccsnél nem volt ilyen. Sokat vártam az amerikaiaktól, örülnék, ha már egyszer összejönne nekik egy jó eredmény, de még mindig nagyon hanyagok. Hihetetlen, hogy mennyi labdát tudtak eladni a középpályán. Ha ott összeszednék magukat, akkor komoly ellenfelek lehetnének.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése