HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (98/144) > >>

Asys:
Én sem értem a francia edzőt, csökönyös szamár...  :dry:

A görög csapat játéka rendkívül kiábrándító volt!
Dél-Korea jól nyomta (gyorsak és technikásak), a hellének mintha ólomlábakon mozogtak volna...  :badteeth:
Argentína játékától nem ájultam el! Ennyi jó csatár és mégis, egy védő szerzi a győztes gólt!
Nigériának nem kell szégyenkeznie, jól játszottak!  :bravo:
Szinte sejtettem, hogy az angol-amcsi meccs döntetlen lesz!  :brow:
Az a potyagól brutális volt...  :blink:

Sepi:

--- Idézetet írta: Asys - 2010. Június 12., 09:31:12 ---Franciaországra nem lehet ráismerni...
A védelem nagyon jó, a középpálya és a támadósor viszont nagyon szürkén teljesít...
Mit keres még mindig Domenech a kispadon???  :stupid:
Apropó, hol van Benzema?  :nemtudom:

--- Idézet vége ---
A másik, hogy ott van még Cissé is, és érthetetlen, hogy egy olyan jó csatárt, miért nem játszatnak.

Amondin:
Amíg vártok a következő meccsre, addig bemutatok nektek egy újabb NFL csapatot ami a:
Cleveland Brows
http://candidchatter.files.wordpress.com/2008/10/cleveland-browns-2004-logo-helmet-posters.jpg
A Browns csapata nem éppen a legrősebb csapat az NFL-ben, de régebben igen erős volt. Ugyan egyetlen egyszer sem jutott ki Superbowl-ra, de számtalanszor játszott Conference döntőt, ahol ugyan mindig kikapott, de legalább eljutott odáig.
Tavaly 5-11-el zártak, ami így első ránézése nem egy jó mérleg, de ha hozzátesszük, hogy az utolsó négy meccsét mind megnyerte, akkor már más a helyzet. Egyébként találtam olyan videót, ami a Browns tavalyi évét mutatja be(nagyrészt pozitív dolgokat)
http://www.youtube.com/watch?v=8j7cHh16yUw&feature=related
Megpróbálok majd a többi csapathoz is keresni ilyen videót, és majd a Steelers-hez, és a Ravens-hez is.
Week 1: (September 12) at Tampa Bay
Hát mit is mondhatnék erről a meccsről? Két gyenge csapat csap össze, szóval biztos, hogy nem ez lesz a hét meccse, de ettől függetlenül még lehet egy izgalmas meccs. Most még azt mondom, hogy a Browns fog nyerni, de ez nem biztos.
Week 2: (Szeptember 19) vs Kansas City
Ez a meccs azért lesz éredekes, mert tavaly 41-34-re győött a Browns a Chiefs otthonában(igen pontgazdag meccs volt). Ezt a győzelmet az hozta meg a Browns-nak, hogy 2 Kickoff(kezdőrúgás) visszhordást csináltak. Most ők fogadják a Chiefst, és van egy olyan érzésem, hogy ők nagyon vissza akarnak vágni a Browns-nak.
Week 3: (Szeptember 26)  at Baltimore
Szerintem a Ravens fog nyerni. Náluk van a hazai pálya előnye, és ez igen sokat számít.
Week 4: (Október 3)  vs Cincinetti
Tavaly a Bengals oda-vissza megverte a Browns-t, viszont kétlem, hogy ez idén is összejönne nekik. Ugyan a Browns nem a legrősebb csapat, de Bengals is eléggé visszaesett tavaly az utolsó meccseinél.
Week 5: (Október 10) vs Atlanta
Nem hinném, hogy a Browns különösebb kihívást okozna a Falconsnak, mégha ők vannak otthon is. Legalábbis remélem.
Week 6: (október 17)  at Pitsburgh.
Ha Big Ben fog játszani akkor nagy eséllyel nyer a Steelers. Ha nem akkor még bármi megtörténhet.
Week 7: (október 24)  at New Orleans
Egyértelműen a Saints fog nyerni. Nagy meglepetés lenne, ha New Orleansban nyerne a Browns.
Week 8: Bye
Week 9: (November 7) vs New England
2007-ben találkozott utoljára a két csapat, és akkor a Patriots 34-17 verte meg a Browns-t. Remélem most sem lesz másképp.
Week 10: (November 14) vs New York
Szeretném azt hinni, hogy a Browns megveri a Jets-t, de az nagy meglepetés lenne. Ez a meccs azért lesz érdekes, mert a Browns vezetőedzője Eric Mangini két évvel ezelőtt még a Jets vezetőedzője volt, ahonna elküldték őt. Szóval nagy valószínűséggel nagyon szeretné megmutatni nekik, hogy mekkora hiba volt őt elküldeni.
Week 11: (november 21)  at Jaksonville
Hát ez is egy olyan meccs, ahol két gyenge csapat csap össze. Mondjuk túlzás a Jaguars-t gyenge csapatnak nevezni, de azért nem is olyan erős. Szóval én itt a Jaguars-ra tippelnék, de csak a hazai pálya előnye miatt.
Week 12: (november 28) vs Carolina
Nos valószínűleg a Panthers fog nyerni, de azt még korai megmondani. Mindkét csapat elég rosszan kezdte tavaly a szezonját, de a végére összekapták magukat, és egy elfogadható eredménnyel zártak.
Week 13: ( December 5)  at Miami
Itt is szeretném azt hinni, hogy képes lesz a Browns diadalmaskodni, de erre nem sok az esély.
Week 14: (December 12) at Buffalo
Tavaly 6-3-ra verte meg a Browns a Bills-t. Ez volt tavaly a Browns első győzelme. Remélem idén is megverik a Bills-t.
Week 15: (December 19) at Cincinetti
Ilyenkor a szezon vége felé már sok minden befolyásolhatja azt, hogy ki nyeri a meccseket. Például, hogy ki az akinek még szüksége van a győzelemre. Tavaly a Bengals ilyenkorra már tudta, hogy megnyerte az AFC North csoportját, és nem is adott valami sokat azért, hogy megnyerje az utolsó meccseit. Ha idén is ez lesz a helyzet(amit kétlek) akkor a Browns fog nyerni, ha nem akkor még bármi lehetséges.
Week 16: (december 26) vs Baltimore
Week 17: (Január 3) vs Pitsburgh

Asys:
Igen gyenge meccsek voltak tegnap...  :dry:
Azokat a vuvuzelákat meg igazán feldughatnák a s.ggükbe!  :brow:
Szörnyű, mintha egy hatalmas méhkasban játszanának a válogatottak...  :(
1-2 játékos szerintem nem is tud normálisan koncentrálni a játékra!

Dél-Afrika pozitív csalódást okozott, nem játszottak rosszul!
Mexikónak nyernie kellett volna, így roppant nehéz helyzetbe kerültek; két kőkemény meccs vár rájuk!  :brow:
Uruguay játéka is tetszik, Forlán nagyon szimpatikus játékos!  :bravo:
Franciaországra nem lehet ráismerni...
A védelem nagyon jó, a középpálya és a támadósor viszont nagyon szürkén teljesít...
Mit keres még mindig Domenech a kispadon???  :stupid:
Apropó, hol van Benzema?  :nemtudom:

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Június 11., 19:02:09 ---4,5? :headscratch:

--- Idézet vége ---
Ezt ma a szememben te nyerted...  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése