HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (89/144) > >>

Jolly Jack:
Na kérem, Spanyolország sem kivétel a többi nagycsapat mellett, már ami a "meglepetéseket" illeti. Végülis a spanyol helyzetek meg voltak, csak ki kellett volna használni azokat. Egyébként nem játszottak rosszul, ahogy a svájciak sem. (Az 5 perces hosszabbítás egyébként nem volt indokolt.) Ezek után nem csodálom, hogy a kommentátor fölvetette a brazil-spanyol nyolcaddöntőt. Egyébként Kassai Viktor volt eddig a legjobb bíró, aki mérkőzést vezetett az idei VB-n.

NBA: A hazai pálya előnye, a jobb dobószázalék és a boston-iak alulmotiváltsága végre ismét hetedik meccset eredményez a nagydöntőkben, amire 1988 óta nem volt példa. Azonban van itt egy érdekes statisztika: az 1962-es és az 1966-os Futball Világbajnokság évében, amikor a Los Angeles Lakers és a Boston Celtics játszotta a döntőket, a hatodik meccset mindkét évben (akárcsak idén is) a Lakers nyerte, ám végül a Celtics diadalmaskodott. Kíváncsi leszek rá, hogy folytatódik-e ez a sorozat. Kendrick Perkins sérülése a legrosszabbkor jött a Boston-nak, nélküle jelentősen meggyengültek a palánk alatt. Ron Artest pedig törlesztette a kölcsönt, amit még Rajon Rondo adott neki az ötödik mérkőzésen. :badteeth: Ha a Lakers a hetedik meccsen is ilyen energikusan kosárlabdázik majd, és a Celtics nem szívja fel magát úgy, ahogy korábban tette, akkor LA-ben marad a Larry O'Brien trófea.

kit:
Jó ez a kis Svájc!  :brow:

Sepi:
Hurrá, ismét nyert a defenzív foci.  :dry:

Sepi:

--- Idézetet írta: Schmatzy - 2010. Június 16., 11:27:22 ---Sepi, mindjárt kiosztok neked két negatív karmét a két hosszú ós (és kisbetűs!) Korea miatt!

--- Idézet vége ---
Jól van na. Előfordul az ilyesmi.  :D Szerencsére nem fordult elő sokszor.  :badteeth:

Schmatzy:
Sepi, mindjárt kiosztok neked két negatív karmét a két hosszú ós (és kisbetűs!) Korea miatt!
<warez on>
Genzo, nekem magyarul kéne, úgy meg nemzetközi oldalakon nincs fent, magyarra meg nem fogok regisztrálni, mert egy köcsög leech vagyok (amint azt valahol korábban már kifejtettem), nem töltök vissza semmit, így a magyar feltöltési előírásoknak sem tudok, vagy inkább akarok eleget tenni. Azért kösz a tippet.
<warez off>
Nekem tetszett a brazil meccs (ez, meg a német, eddig más meccset nem is játszottak). Azon meg ne csodálkozzatok, ha a koreaiak kilenc emberrel védekeznek, akkor alig lehet a kapu közelébe jutni. Ez azért nem csoda, hisz ha vesztesen térnek haza, akkor a Nagy Vezér falhoz állítja őket, ezért szó szerint az életükért fociznak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése