HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Sepi:
Most szerintem a spanyolok kiegyeznének egy olyanban, mint amit a portugálok csináltak a 2004-es eb-n. Amikor az első meccsen kikaptak, de utána meg sem álltak a döntőig.
kit:
Szerintem ma jó meccsek voltak, az 1-1 gól ellenére. Remélem az esti is az lesz! :fatestapolo:
Asys:
Jó kis küzdelmes mérkőzések voltak ma! :brow:
Chile megérdemelten nyert!
A VB eddigi legnagyobb meglepetése szerintem, hogy kikapott Spanyolország...
Ennyi lehetőséget nem szabad elcseszni, megbosszulja magát! (A brazilok helyzetkihasználása is siralmas volt!)
Egyik haverom nagy spanyol és Barca drukker; kiröhögött, hogy az olasz csapat nem bírt el Paraguay-jal...
Szerintem most tuti agyvérzést kapott! :badteeth:
Nehéz helyzetbe kerültek a spanyolok, Chile is kemény dió...
A támadófoci halála, amit eddig a csapatok bemutattak!
(Egyedül a németek játéka tetszett!)
Genzo:
Ez a spanyol-svájc meccs kicsit elba...ltázta a napomat. Nem baj, még lesznek meccsek, nem kell elkeseredni.
Sepi:
--- Idézetet írta: Jolly Jack - 2010. Június 16., 18:37:19 ---Ezek után nem csodálom, hogy a kommentátor fölvetette a brazil-spanyol nyolcaddöntőt.
--- Idézet vége ---
Na ja, főleg, hogy a végén még tovább se jut a spanyol vállogatott.
Így első kör után le lehet vonni, hogy ez a VB eddig nem a nagy csapatokról szól. Igazából talán csak a németek hozták a papírformát, vagy még egy kicsit talán túl is teljesítettek azon. Nézzük csak a "nagy esélyeseket". Franciaország eddig nagyon nincs a formájánál, rugott gól nélkül áll a csoport harmadik helyén. Argentína csak egy nyögvenyelős győzelmet hozott Nigéria ellen. Az angoloknak csak egy döntetlen jutott, a hollandok meg egy öngól után nagy nehezen azért csak összeszedték magukat és sikerült egy győzelmet összehozniuk. Az olaszok szintén egy döntetlent tudtak hozni, akárcsak a portugálok. A brazilok meg szintén csak nyögvenyelősen hoztak egy győzelmet, míg a spanyolok kikaptak. Szóval elég nehezen akar beindulni a vb szekere. A nagy csapatoknak meg pláne. Helyzetekben nincs hiány, de gólból igen. Tényleg felmerül a kérdés, hogy a bajnokok ligájában játszó játékosokból mennyire veszi ki az erőt. Mert azt már nem először lehet látni, hogy a BL-ben remeklő játékosok a vb-n és az eb-n nagyon nincsenek formában. Persze ennek a kiscsapatok csak örülhetnek, de ez akkor sem igazi bajnokság.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése