HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Sepi:
A mai napon nagyon nem volt a helyzet magaslatán a játékvezetés. A spanyol játékvezető alaposan kinyírta a németeket. Biztos már arra játszott, hogy egy esetleges erős ellenfelet likvidáljon a spanyol vállogatott útjából. Az amerikaiaknak meg nem adták meg az utolsó, győzelmet érő góljukat. Az biztos, hogy ezt nem fogják annyiban hagyni az amcsik. Lesz itt nagy reklamálás a meccs után. Már lefújás után mentek oda a játékvezetőhöz, hogy miért nem adta meg a góljukat.
kit:
--- Idézet ---Most szerintem a spanyolok kiegyeznének egy olyanban, mint amit a portugálok csináltak a 2004-es eb-n. Amikor az első meccsen kikaptak, de utána meg sem álltak a döntőig.
--- Idézet vége ---
Hogy Svájc legyen a világbajnok?? :hehe:
talgaby:
Hát, azért az eredmények alapján a Celtics hamarabb kifáradt a végére.
Amondin:
Hát ez van. gratulálok én is a Lakers-nek. Legalább nem adta magát egykönnyen a Celtics, és egy nagyon izgalmas döntőmérkőzés volt, ahogy látom.
Nos, ha a Celticsnek nem jött össze, akkor majd a Patriots megoldja, hogy a Bostoni részlegen legyen egy kupa idén. :D
Genzo:
Ezaz! Én is az előbb láttam az NBA.comon hogy a főoldalon Kobe szorongatja a kupát. Ott már örültem, gondoltam, hogy nem a tavalyit szedte elő. Mindenesetre kemény ellenfél volt a Celtics, elég szoros eredmények születtek. Én is gratulálok a csapatnak, szép munkát végeztek. Jövőre ugyanígy. :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése