HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Executor:
NBA Playoffs 2010!
The Finals:
- 4:3 ( 102: 89, 94:103, 91: 84, 89: 96, 86: 92, 89: 67, 83: 79)
A 2010 évi NBA bajnok csapata a
Los Angeles Lakers.
Ezúton gratulálok a nyertes csapat tagjainak és segítőinek az elért eredményhez!
Asys:
Én Nigériának drukkoltam, Sepi!
(Az afrikai csapatok nem igazán villognak eddig, Elefántcsontpartban még bízok; meg még Ghána talán továbbjut, de a többiek...
Kamerun pl. egyértelmű csalódás, Algériában és Dél-Afrikában ennyi volt!)
Teljesen felesleges dolog volt szabálytalankodnia a kiállított nigériai srácnak... :dry:
Ott aztán el is úszott a meccs... :(
Egy döntetlent megérdemeltek volna, már csak a kapus bravúrjai miatt is!
Irritál ez a görög foci! :violent:
Az argentinok tényleg jól játszottak, megvan az első mesterhármas! :brow:
Örömmel látom, hogy megugrott a gólok száma!
Mexikó nagyon jól játszott (kemény lesz az Uruguay-Mexikó meccs; pláne, ha leikszelnek egymással!)! :hehe:
A franciáknál az a szomorú, hogy jó játékosokból áll a csapat; csapatjátékról viszont egyáltalán nem lehet beszélni...
Nincs igazi vezére a csapatnak!
Nagyon remélem, hogy Domenech-et megröptetik a torna után!
Sepi:
A nigériaikat sajnáltam, hogy kikaptak, így már szinte biztos, hogy kiesnek. Az argentínok belendültek, szépen játszottak. Viszont ami nagy csalódás volt, az a franciák játéka. Persze Mexikó megérdemelten győzött, de a franciáktól többet vártam volna. Az edzőjükre nem tudok mást mondani, mint hogy nem normális. Olyan őstehetségek ülnek a kispadon, mint Henry vagy Cissé, akiket egyetlen percre sem küldd fel a pályára, és olyanokat erőltet, mint Ribéry vagy Anelka. Ribéry középpályásnak nem rossz, olyan, mint anno Davids volt a hollandoknál. Egy agresszív bulldog, aki megszerzi a labdát és előkészíti a csatároknak, de egymagában tőle sem lehet csodát várni. Érthetetlen.
Asys:
Jól indul a második forduló! :brow:
Uruguay megérdemelten nyert! A Dél-Afrika-i játékosok elég durván játszottak... :dry:
Az első fordulóban 16 meccsen 25 gól esett csak!
Nagyon remélem, hogy a gólátlag megugrik majd a második fordulóban!
Genzo:
--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Június 16., 19:42:06 ---Most szerintem a spanyolok kiegyeznének egy olyanban, mint amit a portugálok csináltak a 2004-es eb-n. Amikor az első meccsen kikaptak, de utána meg sem álltak a döntőig.
--- Idézet vége ---
De szeretném azt olvasni tőled a döntő után, hogy "ugye megmondtam" :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése