HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Schmatzy:
Az oroszok nyolc százaléka bízik abban, hogy Oroszország megnyeri a VB-t: Nemzeti Sport, [origo]
Ezeknek az embereknek csak egy hibájuk van, nem tudnak róla, hogy a Szovjetunió felbomlott, azok az idők elmúltak, amikor a nagy és dicső Szovjetunió izomból megnyeri még azt a sporteseményt is, amelyikre ki sem jutott. :D
Brazíliának szurkoltam, és Hollandiát nemcsak mint focicsapatot, de mint országot sem igazán szeretem, de a belépőjéért innen is szeretném felemlegetni a drágalátos édes anyukáját Felipe Melonak. Egy kulturáltabb országban az ilyesmit helyszíni főbelövéssel díjaznák. Az volt az a pont, amikor a "Hajrá, Brazília!" hangulat átfordult "Brazília tőlem fel is fordulhat!" hozzáállásba.
Farek:
Nem néztem végig, de amíg láttam, az rendben volt... ;D
Amondin:
Ne!!!!!!!!! Csak a méhrajt ne!!!!!!!
Otthon is kikészülök attől, ha kimegyek a szobámból, és hallom, ahogy a nappaliban ez hallattszik.
Én olyan 4, és fél percnél feladtam. A fülem nem bírta tovább.
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Június 30., 16:18:18 ---Én csak most néztem meg a kamuvideókat. Na, az ilyenek tudják elvenni a kedvemet elég rendesen... :dry:
--- Idézet vége ---
Nos, ha a méhraj még nem adta vissza a kedvedet akkor majd ez visszaadja: :hehe:
Schmatzy:
Akkor vígasztalódj ezzel: Film Classics on Vuvuzela!
Eszkész! :badteeth:
Mellesleg figyeltétek, hogy mostanában a Youtube videók alsó sarkában (legalábbis a youtube.com-on) van egy focilabda gomb, amivel minden videó alá vuvuzela alapzajt lehet tenni? Nagyon ráment a vuvuzela a világ agyára. ;D
Farek:
Én csak most néztem meg a kamuvideókat. Na, az ilyenek tudják elvenni a kedvemet elég rendesen... :dry:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése