HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (67/144) > >>

Farek:
Basszus, ha most kiesnek, akkor A. Gyan szerintem rituális szeppukut követ el...

Galamb:
Ez a meccs nagyon kemény! Ghána nagyon megérdemelné a továbbjutást szwsz.

Galamb:
Ezt nagyon elkúrták a Brazilok, tényleg maguknak köszönhetik,  :(

Asys:
Én is a hollandoknak drukkoltam, Robben nagy kedvenc! 
(Remélem, holnap meg az argentinok esnek ki!)  :badteeth:
Ez nem volt éppen joga bonito a braziloktól...  :hehe:
Ezért nem csípem én a portugálokat és a brazilokat (pedig volt ám időszak, amikor tetszett a játékuk, jó 10 éve), műesések, egy-egy rossz nézésnél már piros lapot követelnek az ellenfélnek; vinnyognak, mint a fürdősk.rvák...  :fatestapolo:
Robinho is kihúzza a holland gyerek lábát, aztán még neki áll feljebb, vicc!  :stupid:
Játszani kellett volna, nem reklamálni...
(Az a gólpassz azért szép volt a Melo gyerektől...)  :bravo:
Az mondjuk megint más lapra tartozik, hogy a hollandok 2-3 komolyabb helyzetet is elhülyültek a végén; ha jobban odafigyelnek, komoly zakót mérhettek volna Kaká-ékra!
Apropó Kaká, nagyon nincs formában a srác...

Sepi:
Én meg a Hollandoknak drukkoltam. A brazilok meg megérdemelten estek ki. Ez a csapat fényévekre van attól amit úgy ismerünk, hogy "brazil-foci". Ők is átvették azt az európai hozzáállást, hogy elég egy gól kontrából, és onnantól csak védekezünk. Azért a brazilok régen nem így játszottak, nem ültek rá az eredményre, mint a mostani csapat, és pont ezért kedvelték őket az emberek. Szóval ilyen játékkal borítékolható volt, hogy nem jutnak a döntőbe, csak az volt a kérdés, hogy ki állítja meg őket. Eddig nagyon nagy mázlijuk volt, mert nagyon könnyű ágon jutottak el idáig, az egyik legkönnyebb csoportból. Igazából csak a portugálok voltak komolyabb ellenfelek számukra, és már ott is látszott, hogy ha összekerülnek egy komolyabb, keményebb csapattal, akkor nem lesz sok esélyük. És a viselkedésük sem volt meglepetés, elég volt az Elefántcsontpart elleni meccsükön is, ami sima menet volt, hogy kiborultak és balhéztak. Abban igaza volt Gundinak amikor közvetített, hogy aki nem marad nyugodt, az nem jut tovább. Vagy valami ilyesmi volt, de a lényeg, hogy ha ilyen könnyen elveszítik a fejüket, akkor azzal nem lehet vb-t nyerni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése