HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (41/144) > >>

Amondin:
Megint elkéstem egy kicsit az összefoglalóval, de ezúttal azért, mert vártam néhány fejleményre.
Na de akkor lássuk mit hozott nekünk az alapszakasz utolsó fordulója:

Week 17

Vasárnap
19.00 órások:

Miami Dolphins at New England Patriots: MIA: 7 NE: 38  :woot:
Hát igen, ha valaki Floridából decemberben Foxboro-ba jön annak nem könnyű játszania ebben a hidegben. Viszont még így is meglepődtem ezen az eredményen. A meccsen nem játszott sem Welker, sem Branch, sem Hernandez… Szóval elég sok jó játékos. Viszont megnyuhtató, hogy akkor ezek szerint ha valaki lesérülne( Meg ne Történjen!) akkor lesz aki a helyettesítse.
Miamiban pedig szerintem edzőváltás lesz. Legalábbis nagyon arról beszélnek.

Buffalo Bills at New York Jets: BUF: 7 NYJ: 38
Ugyanaz, mint az előbbinél. Sok kezdő nem játszott a Jetsnél, ennek ellenére lealázták a Billst.
Bár nem szívesen látom őket a playoffban, de el kell ismernem, hogy megérdemelten jutottak be. Igaz volt pár elég megalázó meccsük, de összességében ott van a helyük a playoffba. Egy darabig.

Cincinatti Bengals at Baltimore Ravens: CIN: 7 BAL: 13
Komoly győzelem a Ravensnek. El sem tudjuk képzelni az Offense-ük mennyire megizzadhatot ezen a meccsen. :dry:
Cincinattiben pedig egyenlőre nem következett be edzőváltás. És ahogy olvastam nem is lesz. Nos, ők tudják.

Pittsburgh Steelers at Cleveland Browns: PIT: 41 CLE: 9
Na, na, na. Mi történt a Steelers offense-vel? Hová lett a „ Mindegy hogy játszunk, majd a védelem megoldja” hozzáállás? :D  Ez most nem semmi.
És már csak ezért is megérdemlik, hogy megnyerték a csoportjukat, mert az utolsó meccsekre végre ráébredtek, csak a defense-el nem nyerhetnek meg minden meccset. A Ravens még nem jött rá erre. Clevelandben pedig elbocsátották Eric Manginit. Jöhet a következő edző.

Oakland Raiders at Kansas City Chiefs: OAK: 31 KC: 10  :rolleyes:
Hát nem tudom mit művelt a Chiefs, de ez nagyon nem jó előjel a playoffra nézve.
A Raiders pedig ezzel a győzelemmel oda-vissza megverte a csoportriválisokat. De mivel a többi meccset elbukták, így lemaradtak a playoffról.
És itt jön valami, amit nem értek. A Raiders oda-vissza veri a riválisokat. 8-8-as mérleget mutat fel, ami a tavalyhoz képest már hatalmas javulás. Sok meccset csak éppenhogy elveszítettek. És erre kirúgják Tom Cable vezetőedzőt.
Na ezt magyarázza meg nekem valaki.  :nemtudom:

Minnesota Vikings at Detroit Lions: MIN: 13 DET: 20
Ha nekem valaki a szezon előtt azt merte volna mondani, hogy a Lions jobb helyen zár, mint a Vikings, én kinevetem. Pedig ez történt.
Bret Favre nem játszott, és a meccs után bejelentette, hogy: „Itt az idő abbahagyni”
Vagyis jövőre egy másik csapat mezében láthatjuk.  :hehe:  Bár ki tudja. Lehet ezúttal tényleg rádöbbent, hogy öreg már ehhez a sporthoz.

Carolina Panthers at Atlanta Falcons: CAR: 10 ATL: 31
Tegye fel a kezét az akit meglepett az eredmény!
….
Senki? Nos, megértem.
Egyáltalán nem volt kérdés, hogy ki nyer itt. Fényévek vannak a két csapat teljesítménye között. A Panthers pedig nem hosszabbította meg John Fox vezetőedző szerződését, így valószínűsíthatő, hogy jövőre más lesz az edző.

Tampa Bay Bucceneers at New Orleans Saints: TB: 23 NO: 13
Elég szoros mérkőzés volt, de a végére a Saints pihenőre küldte a kezdőit, és így vesztettek.
A Bucs irányítója Josh Freeman kifogástalanul játszott. Alig volt rossz passza. Mindezek ellenére nem jutottak be a playoffba. Pedig, ha valakik akkor ők megérdemelték volna. Jobban, mint a Seahawks.  :dry:

Jacsonville Jaguars at Houston Texans: JAX: 17 HOU:34
A Jaguars elszúrta az utolsó reményét is a playoffra. Igaz se Jones-Drew se Garrard nem játszott, de akkor is… Egy megtört Texans-t csak le tudtak volna győzni.
Azt olvastam, hogy a Jaguars tulajdonosa azt mondta Jack Del Rio vezetőedzőnek, hogy: „Jövőre vagy playoff, vagy viszlát”. De persze, hogy ebből mi lesz az már a jövő zenéje. Először is legyen jövőre is szezon.

22.15 órások

Dallas Cowboys at Philadelphia Eagles: DAL: 14 PHI: 13
Megszenvedve ugyan, de a Cowboys még megőrizte a becsületét. Jason Garreth-t pedig kinevezték véglegesen vezetőedzőnek. Szóval Jerry Jones adott neki egy esélyt, hogy jövőre bizonyíthasson.
Az Eagles meg nem tudom mit csinál, de ha odadja az utolsó meccseit, akkor nem sokáig lesz bent a playoffban.

New York Giants at Washington Redskins: NYG: 17 WAS: 14
Na ugye, hogy lehet több labdát szerzeni, mint eladni. Sajnos a Giants már későn jött rá erre. Ugyan nyert, de a Bucceneers-hez hasonlóan ők is lemaradtak a playoffról. Az Eagles ellen ment el a szezonjuk szerintem. Hogy Coughlin marad-e az még nem dőlt el, de igencsak veszélyben az állása.
A Redskinsnél pedig szerintem jövőre Grossmann lesz a kezdő. Hogy MacNabb-el mi lesz azt nem tudom. Szerintem sok csapat van, akinek jól jönne egy tapasztalt irányító.( pl Cardinals)

San Diego Chargers at Denver Broncos: SD: 33 DEN: 28
Ha múlt héten nem kap ki a Chargers a harmatgyenge Bengals-tól, akkor most playoffban lennének. De hát későn ébredtek fel, hogy már a szezon közepe van, és mi 2-5-el állunk.
Denverben pedig jövőre egyértelműen Tebow lesz a kezdő. Sokan tették fel a kérdést: Mi lett volna ha már a szezon elején vele kezdünk?
Hát, késő bánat.

Arizona Cardinals at San Francisco 49ers: ARI: 7 SF: 38
Ugye, hogy tud a 49ers pintokat csinálni. Nagy kár, hogy erre múlt héten nem jöttek rá.
Hogy a két csapattal mi lesz az még nem derült ki. De nagy változtatások lesznek mindekettőnél az biztos.

Chicago Bears at Green Bay Packers: CHI: 3 GB: 10  :-\
Na erre most mit mondjak?
A Bearsnek megvolt a lehetősége, hogy kiejtse a legnagyobb riválisát a playoffból. De nem éltek vele. A Packers pedig ahhoz képest, hogy ezen múlott a playoff igencsak alulmúlta magát. Ilyen támadással nem jutnak sokáig.

Tennesse Titans at Indianapolis Colts: TEN: 20 IND: 23
Mit ne mondjak manningék se vették valami komolyan ezt az utolsó meccset. De a lényeg a győzelem, mégha olyan is amilyen.
A Titans pedig elküldte Vince Youngot(QB), és ha tippelnem kellene akkor Jeff Fisher vezetőedző sem marad sokáig.

És jöjjön a mindent eldöntő Sunday Night:
Saint Louis Rams at Seattle Seahawks: STL: 6 SEA: 16
Na erre elég sok mindent lehet mondani.
Először is a Rams hihetetlenül elszúrta a továbjutást. Másodszor, megtörtént amitől féltünk. A Seahawks 7-9-es negatív mérleggel jutott tovább. Kíváncsi vagyok hány Bucs szurkoló feje robbant szét ettől, hogy egy sokkal gyengébb csapat( akit mellesleg lealáztak) bejutott a playoffba, de ők nem.  :dry:
Na lehet tippelni meddig maradnak bent.

És akkor lássuk, hogy végeztek a csoportok idén.

AFC:          NFC
Észak:         Észak:
1. PIT 12-4      1.CHI 11-5
2. BAL 12-4      2 GB 10-6
3.CLE 5-11      3 DET 6-10
4. 4-12      4.MIN 6-10
Kelet:            Kelet:
1. NE 14-2      1 PHI 10-6
2. NYJ 11-5      2 NYG 10-6
3 MIA 7-9      3 DAL 6-10
4.BUF: 4-12      4 WAS: 6-10
Dél:              Dél:
1. IND 10-6      1. ATL 13-3
2. JAX 8-8      2  NO 11-
3. HOU 6-10      3 TB: 10-6
4. TEN 6-10      4. CAR 2-14
Nyugat:           Nyugat:
1. KC 10-6      1. STL 7-8
2. SD 9-7      2. SEA 7-9
3. OAK 8-8      3.  SF 6-10
4. DEN 4-12      4.  ARI 5-11

És Konferencián belül a végleges továbbjutók sorrendben:

AFC:
1. New England 14-2 (Csoportelső)
2. Pitsburgh 12-4 (Csoportelső)
3. Indianapolis 10-6 (Csoportelső)
4. Kansas City 10-6(Csoportelső)
5. Baltimore (Wild Card 1) 12-4
6: New York Jets (Wild Card 2) 11-5

NFC:
1. Atlanta 13-3 (Csoportelső)
2. Chicago 11-5 (Csoportelső)
3. Philadelphia 10-6 (Csoportelső)
4. Seattle 7-9 (Csoportelső)
5 New Orleans ( Wild Card 1) 11-5
6. Green Bay ( Wild Card 2)10-6

És akkor a playoff menetrend, magyar idő szerint:

Szombat 22.15
New Orleans Saints at Seattle Seahawks
Vajon ki fog nyerni?

Vasárnap:
Hajnali 2.00
New York Jets at Indianapolis Colts

19.00
Baltimore Ravens at Kansas City Chiefs

22.15
Green Bay Packers at Philadelphia Eagles

Amondin:
Mivel az utóbbi napokban nem volt internetem, így mára maradt az összefoglaló:

Week 16

Thursday night:

Carolina Panthers at Pittsburgh Steelers: CAR: 3 PIT: 27
Jé, a Steelersnek van offense-e is. A szezon végére csak rájöttek, hogy nem tud mindent a védelem megoldani. Jobb később, mint soha.  :D
Big Ben ezúttal 320 yardot és 1 TD-t passzolt, valamint futott is egy TD-t.
Mivel azonban a Ravens nem kapott ki, így még nem 100% a csoportgyőzelem(de a playoff igen) Ha nem kapnak ki a Browns-tól, akkor nyerték a csoportjukat. Ha igen akkor bízhatnak abban, hogy a Bengals megveri a Ravenst.

Saturday Night:
Dallas Cowboys at Arizona Cardinals: DAL: 26 ARI: 27
Az utolsó előtti héten szombaton is rendeznek meccset, és idén a Cowboys, és a Cardinals csapott össze. Hát a Dallasnak az elején szerintem az öltözőben maradt, mert két INT return-t csinált a Cardinals. Látni kellett volna Jerry Jones arcát a másodiknál. Vajon mire gondolhatott közben?  :hehe:
Aztán 21-0 után végre rájöttek, hogy már a pályán vannak, és nem az öltözőben, és 21-20-ra feljöttek. Aztán csináltak még egy TD-t, de a kicker kihagyta az extra pontot, és ez bizony visszaütött nekik. Ha akkor berúgja, akkor 27-27 lett volna az eredmény, és hosszabbítás. De hát nem rúgta be, és nyert a Cardinals.

Vasárnap
19.00 órások:

New York Jets at Chicago Bears: NYJ: 34 CHI: 38
Hát nem semmi meccs volt. Főleg a 3. negyed, ahol a Bears 21 pontot csinált. Mind egy hosszú pasz nyomán. Cutler önmagát meghazudtolva csak 1 INT-t dobott(igaz azt vissza hordták) és 3 TD-t.
És mivel az Eagles kikapott, így szinte biztos, hogy a Bears nem fog Wild Cardon játszani.
A Jets pedig bár veszített, de a Jaguars vereségével bejutottak Wild Carddal a playoffba.

New England Patriots at Buffalo Bills: NE: 34 BUF: 3
Akkor Buffaloban -6 fok volt a hőmérséklet. De mint tudjuk A Pats-t egyáltalán nem zavarja a hideg. Nem úgy, mint a Billst. 3 INT, és 4 Fumble írható fel a Bills offense számlájára.
Nem is rossz egy olyan védelemtől ami ligautolsó az engedett yardok, és 3rd down-ok tekintetében. Csak tartson ki a playoff-ban is ez.
Ezzel a győzelemmel a Pats nyerte a csoportját, és megvan a hazai pálya is a rájátszásban. Csak aztán ki is használjuk.

Baltimore Ravens at Cleveland Browns: BAL: 20 CLE: 10
Ezzel a győzelemmel a Ravens bejutott a rájátszásba, de még lehet akár csoportelső is, ha a Browns megteszi nekik azt a szívességet, hogy legyőzik a Steelerst., ha már őket nem tudták. Nos, majd meglátjuk mi lesz.

Tennesse Titans at Kansas City Chiefs: TEN: 14 KC: 34
Most már biztos, hogy a Chiefs megnyerte a csoportját. Na most tegye fel az a kezét, aki a szezon előtt ezt gondolta volna.  :)
Hát én biztos nem, de Cassel-ék megmutatták, hogy ők is tudnak játszani, csak össze kellett szoknia a csapatnak.

San Francisco 49ers at Saint Louis Rams: SF: 17 STL: 25
És ezzel a 49ers elrontotta az utolsó esélyét a rájátszásra. Nem meglepő, hogy a meccs után a 49ers elbocsátotta Mike Singletary-t. Mondjuk szerintem azt az egy maradék meccset igazán kivárhatták volna, de hát ők tudják. Kíváncsi vagyok, hogy Singletary ezek után hova megy. Van egy-két csapat ahol biztos edzőváltás lesz.
A Rams pedig, ha jövő héten legyőzi a Seahawks-ot akkor megynyeri a csoportját. És talán elkerüljük azt, hogy negatív mérleggel jusson be valaki a rájátszásba.

Wahington Redskins at Jacsonville Jaguars: WAS: 20 JAX: 17 OT
Nos, ez a vereség nagyon nem kellett a Jaguars-nak. Mondjuk még nem szállt el minden reményük, de most ott vannak, hogy a Coltsnak ki kell kapnia, és nekik nyerni kell, hogy tobbjuthassanak. Ráadásul elveszítették a kezdőirányítójukat, szóval…  :nemtudom:
A Redskinsnél Grossmann pedig győzelemre vezette a csapatát. Ha tippelnem kellene akkor jövőre MacNabb megy, ő pedig marad. De majd meglátjuk, hogy mit teljesít az összeomlott Giants ellen.

Detroit Lions at Miami Dolphins: DET: 34 MIA: 24
Úgy tűnik összeállt a Lions. Már fényévekkel jobban játszanak, mint tavaly, vagy 2008-ban. A Dolphins pedig eléggé összesett. Chad Henne megint 2 INT-t dobott a meccs hajrájánál, és ezzel megásta a csapata sírját. A probléma csak az, hogy a Dolphins nem tudja kire lecserélni.
Nagy valószínűséggel irányítót fognak draftolni jövőre, mert vele már sok jóra nem számíthatnak.

22.15 órások

Houston Texans at Denver Broncos: HOU: 23 DEN: 24
Egy jó kezdés után a Texans megint összeomlott a 4. negyedre. Tim Tebow pedig győzelemre vezette a csapatát. Nem értem, hogy miért nem látták be előbb, Tebow-al jobban menne nekik, de hát jobb később, mint soha. Lehet tervezni jövőre.

Indianapolis Colts at Oakland Raiders: IND: 31 OAK: 26
Manning úgytűnik újra a régi. Igaz most is dobott 2 INT-t, de már nem dobálgatja csak úgy a labdákat, mint néhány hete. Viszont, ha még playoffban akar játszani akkor mindenképpen meg kell vernie a Titans-t. Nem lesz nehéz.
A Raiders pedig elvesztette minden reményét a playoffra. Ők is kiestek az üldözők közül.

San Diego Chargers at Cincinatti Bengals: SD:20 CIN: 34
Na ez a legmeglepőbb a számomra. A Bengalsnál sem Terell Owens, sem Chad Ochocinco nem játszott. Ennek ellenére Carson Palmer 4 TD-t, és 0 INT-t dobott. Na akkor hogy is van ez? Ha játszik a két sztárelkapó akkor INT-k mennek rendesen, de ha nem akkor meg TD-ket dobál. Hm, lehet, hogy nem is az edzői stábbal volt a baj idén.  :headscratch:
A Chargers pedig ezzel kiütötte magát a playoffból. 3 év után végül lemaradtak róla. Ezúttal nem tudták megint visszahozzni a sírból a szezont.

Seattle Seahawks at tampa Bay Bucceneers: SEA: 15 TB: 38
Josh Freeman eddigi karrierje legjobb mérkőzését játzsotta. 5 Td-t dobott, és alig volt rontott passza. Nem tudom mennyi a ratingje, de szerintem nagyon közel van a 158,3-hoz.
A vicc az egészben az, hogy ők lealázták a Seahawks-t, de mégis a Seattlenek van nagyobb eélye bejutni a playoffba. Nekik csak annyi a dolguk, hogy megverjék a Ramst.
A Bucs-nak ezzel szemben kell az, hogy:
- Nyerjenek a Saints ellen.
- Kikapjon, mind a Giants, mind a Packers.
Szép mondhatom. Egy 6-9-es csapatnak nagyobb esélye van a playoffra, min egy 9-6-osnak. :dry:

New York Giants at Green Bay Packers: NYG: 17 GB: 45
Hát igen. A Giants összeomlott. Itt a Packers defense 4 INT-t és 2 Fumble-t erőszakolt ki. Sima győzelem volt ez nekik. Továbbjutás szempontjából a Packers áll a legjobban. Nekik csak annyi kell, hogy győzzenek a Bears ellen.
A Giantsnek pedig győznie kell a Redskins ellen, de a Packersnek ki kell kapnia, ha tovább akar jutni.

Monday Night:

New Orleans Saints at Atlanta Falcons: NO: 17 ATL: 14
A Falcons visszaszállt a földre. Eddigi csodás győzelmi sorozatuk itt véget ért. Viszont a playoff megvan, és ha nyernek a Panthers ellen( nagy csoda kellen, hogy kikapjanak) akkor a hazai pálya is megvan.
A Saonts szintén bent van a playoffban.

Thuesday night:

Minnesota Vikings at Philadelphia Eagles: MIN: 24 PHI: 14
A Philadelphiai hóvihar miatt a meccset keddre halasztották, és akkor mérkőzött meg egymással a két csapat. Nos, lehet, hogy az Eagles jobban járt volna, ha akkor rendezik meg, amikor eleve akarták.
Bret Favre nem játszott, mivel nem ment át a teszteken. Az újonc irányító pedig ugyan nem dobott semmit, de futott egy TD-t.

És akkor egy kis kitérő a csoportok, és a konferenciák állására:

AFC:          NFC
Észak:          Észak:
1. PIT 11-4      1. CHI 11-4
2. BAL 11-4      2. GB 9-6
3. CLE 5-10      3. MIN 6-9
4. CIN 4-11       4. DET 5-10
Kelet:          Kelet:
1. NE 13-2      1. PHI 10-5
2. NYJ 10-5      2. NYG 9-6
3. MIA 7-8      3. WAS 6-9
4. BUF 4-11      4. DAL 5-10
Dél:             Dél:
1. IND 9-6      1. ATL 12-3
2. JAX 8-7      2.  NO 11-4
3. TEN 6-9      3.  TB 9-6
4. HOU 5-10      4. CAR 2-13
Nyugat:         Nyugat:
1. KC 10-5      1. STL 7-8
2. SD 8-7      2. SEA 6-9
3. OAK 7-8      3.  SF 5-10
4. DEN 4-11      4.  ARI 5-10

És Konferencián belül a jelenlegi továbbjutók sorrendben:

AFC:
1. New England 13-2 (Csoportelső)
2. Pitsburgh 11-4 (Csoportelső)
3. Kansas City 10-5 (Csoportelső)
4. Indianapolis 9-6 (Csoportelső)
5. Baltimore (Wild Card 1) 11-4
6: New York Jets (Wild Card 2) 10-5
In the Hunt: Jacsonville (8-7)

NFC:
1. Atlanta 12-3 (Csoportelső)
2. Chicago 11-4 (Csoportelső)
3. Philadelphia 10-5 (Csoportelső)
4. Saint Louis 7-8 (Csoportelső)
5 New Orleans ( Wild Card 1) 11-4
6. Green Bay ( Wild Card 2) 9-6
In the Hunt: Tampa Bay(9-6) New York Giants (9-6)  Seattle(6-9)

Nagyon remélem, hogy a Rams leveri a Seahawks-t, mert az már tényleg mindennek a tetje lenne, ha a Seattle bejutna a rájátszásba a gyenge csoportja miatt, a Bucs pedig nem. Azok után, hogy elverték őket a Kalózok.

És akkor egy kis humor a végére. Még úgy egy hónapja amikor Manning dobálgatta az INT-ket valaki csinált egy képekből összerakott történetet, hogy Manning miként próbálja megmenteni a csapatát: http://imgur.com/cQP7H
Nagyon jót lehet nevetni rajta főleg Brady titkos fegyvere üti szerintem a legnagyobbat. Jó szórakozást.  :D

Genzo:
Ez tényleg megjelenik? Mert akkor vadászom elő, a föld alól is. :)

Ben Reilly:
http://fullbodytransplant.wordpress.com/2010/10/26/marvel-comics-miami-heat-championship-material/

Farek:
Nem, nem láttam a meccset, de ezt a visszafutást az Indexen meg az Origón is feltették, és azt azért nem hagytam ki.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése