HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Farek:
--- Idézetet írta: Amondin - 2011. Január 10., 18:11:25 ---És Lemaradtál Lynch 67 yardos futásáról? Hát sajnálhatod. Ennyi mistackle-t. Kilencszer vihették volna földre. :whistle:
--- Idézet vége ---
Nem, szerencsére a másnapi meccsek elején láttam az összefoglalót. Basszus, egy olyan futásért az egész védelmet a falhoz kellene állítani, és :violent:
Amondin:
Na igen, azt hiszem a Seattle emlékeztetett arra, hogy ez itt már a PLAYOFF.
Én végignéztem a meccset, és már azon kaptam magam, hogy drukkolok a Seahawks-nak. Azt hiszem ezek után már mondhatom azt jogosan vannak a playoffban. És Lemaradtál Lynch 67 yardos futásáról? Hát sajnálhatod. Ennyi mistackle-t. Kilencszer vihették volna földre. :whistle:
És igen mind a Pats, mind a Steelers készülhet a harmadik találkozóra. Most fog eldőlni, hogy ki nyerte meg jogosan a csoportját.
Mondjuk jobban örültem volna, ha a Chiefs kiveri a Ravenst, de talán a Steelers megteszi ezt a szívességet. És ha mi is győzünk akkor jön egy újabb Pats-Steelers AFC döntő. Csak ezúttal FoxBoro-ban lesz, nem a Heinz Fielden. Csak jöjjön össze.
Az NFC-ben pedig csupa meglepetés volt. Először a Saints botlása, aztán pedig az Eagles-é. Mondjuk az benne volt a pakliban, hogy kikap a Phili, mivel az utolsó meccsiket igencsak ellazsálták, ami ebben a sportágban öngyilkosság. De hogy a Seahawks győzelémén mekkorát néztem. Ezért szép ez a sport. Még a legnagyobb Seattle szurkolók sem merték volna azt mondani, hogy legyőzik a bajnokot, pedig megtörtént.
Azért remélem a Pats nem esik bele abba a hibába, hogy lebecsüli az ellenfelét. Bár az elmúlt napokban Belichick tartott egy több órás videózást a csapatnak, ami után Brady a következőt nyilatkozta: "Úgy érzem most magam, mintha 2-14-el fejeztük volna be a szezont."
Szóval remélem Belichick megoldja ezt a problémát.
Farek:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. Január 06., 17:35:46 ---Komolyan mondom, már szinte drukkoltam, hogy legyen negatív mérlegű csapat bent. És bejött!! :badteeth:
És oké, lehet azt mondani, hogy egyértelmű, buknak egyből, de azért... én megvárnám a meccs végét. A rájátszás mindig azért szép, mert itt valóban mintha egy teljesen új szezon kezdődne. De ja, én is úgy gondolom, hogy a Szentek hazaküldik őket.
--- Idézet vége ---
Hogy mennyire megmondtam! Oké, hogy igazából én is a Szentek győzelmét vártam, de azért bennem volt a kisördög... És bejött!! Ráadásul nem is néztem végig, csak nagyjából a felét, mert baromira álmos voltam, és elaludtam. Így csak a pontösszefoglalót láttam. Mennyire jó meccs lehetett!
És látom, hogy a Pats-nek meg a Steelers-nek is összejön a csoportvisszavágó a főcsoport elődöntőkben... ;)
Amondin:
Én azért drukkoltam a Ramsnek, hogy ne írjanak a történelmet, de hát nem jött be.
Szinte garantált a szabályváltoztatás.
Favrenál én is ezt mondom. Csak szeptemberben lehetünk biztosak, hogy tényleg visszavonul-e.
A Steelers offense teljesítményéhez én is örülök, mert így legalább nem csak a védelemről fog szólni a divíziós meccsük. Mert úgy nagyon unalmas.
Mindenestre remélem a Foxboroi hidegben újra visszaveszük ezt a "jó" hozzáállást. :D
Persze előbb a Patsnek is győznie kell.
Farek:
Komolyan mondom, már szinte drukkoltam, hogy legyen negatív mérlegű csapat bent. És bejött!! :badteeth:
És oké, lehet azt mondani, hogy egyértelmű, buknak egyből, de azért... én megvárnám a meccs végét. A rájátszás mindig azért szép, mert itt valóban mintha egy teljesen új szezon kezdődne. De ja, én is úgy gondolom, hogy a Szentek hazaküldik őket.
Nagyon örülök, hogy a Steelers offense is végül magára talált, igazán nem ártott így, hogy nyakunkon a rájátszás. Persze az is lehet, hogy csak altatták a jónépet... :hehe:
Szegény Raiders és NFL rekordot állított fel... :lol:
Favre visszavonálásáról csak annyit, hogy majd ha látom... ;)
Basszus, az, hogy várhatóan Grossman jövőre bárhol is kezdő lehet... vannak még csodák...
Vince Young meg tényleg ennyire rosszul játszott az idényben? Őt nem tartom túl rossz irányítónak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése