Mivel én is benne volnék ezekben, ezért:
A Penny Arcade annyiban új, hogy itt többnyire a videojátékokkal (PC és konzol egyaránt) kapcsolatban vannak viccek, némelyik elég durva. Anno pl. Romerót elég sokat csesztették, főleg a Daikatana miatt. Ha tetszik majd a többségnek a PA, akkor nekiállunk a teljes eddig megjelent részeknek, a mostani egy válogatásból van készítve. Előre szólok, hogy bizonyos ismeret a játékok terén nem árt ide, pl. az Unreal Tournament-es poénokat szerintem nehéz megérteni a játék ismerete nélkül (az egyiket tuti). Viszont szerintem tetszeni fog mindenkinek. A két főszereplő elég eredeti figura, de mindenféle névazonosság csak véletlen (különösen egy bizonyos beíróval )
A másik képregény meg remélem sokaknak ismerős, az alsó képen látható figura eléggé jellegzetes arc, hogy még a sajátságos képi világ ellenére is felismerhető legyen. Én, amikor nekikezdtünk, azt mondtam Gabe-nek, hogy a - finoman szólva - egyéni képek sokakat elijeszthetnek, szerinte meg maga a cím tömegeket vonzhat. Az a vicces, hogy neki lesz igaza, ha az első táborba valók kibírják úgy a negyedik részig. Onnantól fel se tűnnek a képek, rájön az ember, hogy illik hozzá (ugyanígy néz ki a második széria is) és a történet olyan jól visszaköszön a képregényben, hogy alig lehet abbahagyni az olvasást.
Azért örülök, hogy a másodiknak már van egy stabil olvasója. Ha ismered a játékot, akkor megnyugtathatlak, hogy eléggé követi azt, nem lesz itt csalódás.