Gabe: ne dícsérj, mert a fejembe száll. Egyébként hidd el, a fordításkor én is majdnem lefordultam a székről, mert az elején szentül meg voltam győződve, hogy valami MGS-hangulatú könnyed darab lesz, most meg már biztos vagyok benne, hogy megy a felnőtt részlegbe.
A régi szép idők nálam minimum 10 éves kornál kezdődik. Nálam a C&C: Tiberian Dawn már nosztalgia, pedig az már Windowsra is ki lett adva. De egyébként az ilyenekkkel játszok még mindig, mint a Transport Tycoon Deluxe (igaz ebből már a WinXP-s verzióval), Ufo: Enemy Unknown (vagy X-Com: Ufo Defense másnéven) és az örök klasszikus, a máig meg se közelített hangulatú, verhetetlen humorú Day of the Tentacle (aki nem ismeri, nyomás letölteni egy Dos-emulátorral). Konzolon meg marad a jó öreg Mario és MK
Heh, akor jól sejtettem azt a DoA-patchet. Ilyen játékoknál szinte mindig eleve úgy készítik el, hogy nincs ruha, aztán egy kis kapcsolóval rárakják a ruhát. A Giants pl. eleve úgy jött ki, hogy az egyik főszereplő félmeztelen, de aztán a cenzorok felöltöztették (de egy file kitörlésével ez orvosolható volt...). De a Tomb Raiderek is alapból kissé hiányos öltözékkel indultak...
kaine: Igen, nekem is a2. a kedvencem hangulatra és történetre is, de a fejtörőkből a 3. nálam etalonná vált. Soha nem találkoztam se előtte, se utána olyannal, ahol még csak el se tudtam indulni (legnehezebb fokozat könyvesbolt és krematórium, még a leírásuk is vagy 3 oldalas volt).