HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Micho:
--- Idézetet írta: gabo - 2019. Február 07., 22:17:32 ---És a legviccesebb, hogy milyen jó akcióik vannak! Én csak a Star Warst veszem tőlük, kettesével jelenik meg
--- Idézet vége ---
Csak kíváncsiságból: mennyit olvastál el belőlük?
gabo:
És a legviccesebb, hogy milyen jó akcióik vannak! Én csak a Star Warst veszem tőlük, kettesével jelenik meg és ha megveszed 40-50% kedvezmény van rájuk.., így megéri, nekünk...., de ezek szerint nekik is!
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 06., 14:15:15 ---vicces, hogy a Szukits jelenleg több képregényt ad ki, mint regényt...
--- Idézet vége ---
Aldarion:
Ugye? Én is ettől tartok. Most megint eljutottunk oda, hogy már mindenki képregényt akar kiadni. Aztán egyszer csak telítődik a piac és bedől az egész...
Galen:
Ja, volt már ilyen lufink. Kérdés mikor pukkan.
Aldarion:
A D&D vonalon egyelőre biztosan nem, mert a Szukits kiadó belevág a magyar kiadásokba, első körben a Drizzt Legendája - Otthon című kötettel, emellett beharangozták már a Legens of Baldur's Gate című széria első minijét is. Amellett, hogy ez már évek óta be volt lengetve - mindig más kiadó révén -, vicces, hogy a Szukits jelenleg több képregényt ad ki, mint regényt...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése