HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (17/226) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: gabo - 2019. Február 07., 22:17:32 ---És a legviccesebb, hogy milyen jó akcióik vannak! Én csak a Star Warst veszem tőlük, kettesével jelenik meg

--- Idézet vége ---

Csak kíváncsiságból: mennyit olvastál el belőlük?

gabo:
És a legviccesebb, hogy milyen jó akcióik vannak! Én csak a Star Warst veszem tőlük, kettesével jelenik meg és ha megveszed 40-50% kedvezmény van rájuk.., így megéri, nekünk...., de ezek szerint nekik is!

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Február 06., 14:15:15 ---vicces, hogy a Szukits jelenleg több képregényt ad ki, mint regényt...

--- Idézet vége ---

Aldarion:
Ugye? Én is ettől tartok. Most megint eljutottunk oda, hogy már mindenki képregényt akar kiadni. Aztán egyszer csak telítődik a piac és bedől az egész...

Galen:
Ja, volt már ilyen lufink. Kérdés mikor pukkan.

Aldarion:
A D&D vonalon egyelőre biztosan nem, mert a Szukits kiadó belevág a magyar kiadásokba, első körben a Drizzt Legendája - Otthon című kötettel, emellett beharangozták már a Legens of Baldur's Gate című széria első minijét is. Amellett, hogy ez már évek óta be volt lengetve - mindig más kiadó révén -, vicces, hogy a Szukits jelenleg több képregényt ad ki, mint regényt...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése