HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (12/226) > >>

talgaby:
Mi szívesen beolvasztunk bármilyen honosító oldalt. Elvégre mára lassan mindenki belátja a régóta tudott örök érvényű igazságot, hogy minden honosítóoldal útja a HálóZsákba vezet.  ;D
Hogy be fogjuk-e? Hát, ez nem csak rajtunk múlik.

Morg:
Üdv lehet ez furán fog hangzani tőlem de az előfordulhat hogy mivel a Newgen Comics képregény oldal meg fog szűnni lehetséges hogy esetleg átveszitek tűlok a náluk lévő lefordított DC - MARVEL - Gi Joe képregényeket legalább a ti oldalatokra?
Csak mert az ő oldalukon ha jól tudom ezek a képregény nagyon olvasottak voltak náluk.
És hát mivel ők meg szünnek ne vesszen már el minden képregény arrol az oldalrol.
Nektek mi a véleményetek ebben a témában?

Várom mihamarabbi válaszotok.
Tisztelettel
Morg

Recsi:

--- Idézetet írta: battlefrontguy - 2019. December 25., 13:41:30 ---Sziasztok. Csak most találtam az oldalt, szóval bocsánat ha baromságot írok, nem nagyon tudom mi hogy megy itt.
Arra lennék kiváncsi, hogy a star wars sötét idők képregény
lesz-e folytatva. Köszi amugy a munkátokat, a Köztarsasag sorozatot most olvastam el és nagyon jó. Bár nem igazan értem a klonháboruk sorozat az a folytatása? Vagy nem értem a kapcsolatukat.

--- Idézet vége ---
A Sötét Idők februárban folytatódnak. A Republic sorozat a 45. számig Star Wars néven futott, a Köztársaság felirat a 46. részre került fel először, de ma már az egészet Köztársaság sorozat néven emlegetik. Mi az eredeti amerikai gyűjteményes köteteket vettük alapul a honosításnál, ezért igen, a Klónháborúk sorozat a Köztársaság folytatása, bár annál több. A Klónháborúkba beemelték a kicsit megkavart számozású Köztársaság részek közé a Jedi sorozatot és az Obsession minit is (+1 rövid történetet).

A sorozatok sorrendje kb így nézne ki:
Jedi Históriák
Kotor
Köztársaság + Klónháborúk
Tisztogatás
Sötét Idők
Birodalom
Lázadás
Invázió
Hagyaték

De az idővonal viszonylag pontos, nem tévedsz nagyot, ha aszerint haladsz.

PsyBeast new:
Sziasztok,

Évek óta nem jártam erre. Láttam átkerült ide a Dying of Light fordítás, ennek tökre örülök, nekem már a nyers szöveg sincs meg :(

Lenne egy kérdésem, de előtte egy kis kontextus:
Van egy nagyon kedvenc francia sci-fi könyvsorozatom. 1980-2006ig írta egy G. J. Arnaud nevű francia forma, La Compagnie des glaces ("The Ice Company") címen. Közel 100 rész, talán nem túlzás epikusnak nevezni :) Sajnos elolvasni sosem sikerült, mert angolul csak az első rész jelent meg (Ezért 2010ben valami díjat is kapott a fordító páros, de legalábbis döntős volt). Azt sikerült elolvasni, de a többi még angolul sem lett kiadva, nemhogy magyarul.

Valamikor az elmúlt pár év folyamán, talán a Snowpierceren - ami kísértetiesen hasonló világban játszódik - felbuzdulva elkezdték kiadni képregényben. Gondolom már sejtitek ... franciául. Az első 7 részt megtaláltam angolul (ez durván az első 5-6 kötetet fedi le állítólag). Van még kb ugyanennyi franciául, de azt még digitálisan sem találtam meg, csak rendelhetően papírformában.

Kérdésem az lenne, hogy ha megtalálom, megveszem beszkennelem, van e esetleg köztetek valaki aki a francia részeket le tudná fordítani? Az angolt szívesen bevállalom én.

Akit érdekel a 7 angol rész csekkolhatja itt

Üdv,
Psy

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: battlefrontguy - 2019. December 25., 13:41:30 ---Sziasztok. Csak most találtam az oldalt, szóval bocsánat ha baromságot írok, nem nagyon tudom mi hogy megy itt.
Arra lennék kiváncsi, hogy a star wars sötét idők képregény
lesz-e folytatva. Köszi amugy a munkátokat, a Köztarsasag sorozatot most olvastam el és nagyon jó. Bár nem igazan értem a klonháboruk sorozat az a folytatása? Vagy nem értem a kapcsolatukat.

--- Idézet vége ---

Üdv. az oldalon! :D
A STAR WARS-nak a "Pozitív/Negatív vélemények" részben van külön topikja, de semmi baj.
Ha több időt töltesz majd el az oldalon, mindennel tisztában leszel.

A képregényeket szívesen.  :bravo:

A "Sötét Idők" majd csak februárban fog folytatódni, mert januárban az oldal általában "téli szünetre" megy, és ilyenkor egyik sorozat sem frissül, de az oldal ettől még ugyanúgy elérhető.
Az SW képregények általában péntekenként szoktak jönni. Kivéve amikor Recsi benéz valamit, mert akkor megesik, hogy szombaton, de ilyen tényleg csak nagyon ritkán szokott előfordulni.  ;D

Klónháborúk sorozat alatt mit is értesz pontosan?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése