HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Morg:
Értem köszönöm szépen a gyors választ.
Tisztelettel
Morg
KiD:
--- Idézetet írta: Sepi - 2020. Augusztus 21., 19:37:36 ---Valóban lehúzták a rolót, de ez már nem annyira új hír. Egyelőre nincs tervben, hogy áthozzuk onnan az ottani honosításokat. Csak a múzeumi részlegünkbe kezdtek el kikerülni a régi Semices Batman és Superman képregények de mást nem tervezünk. Az oka pedig egész egyszerűen annyi, hogy ahhoz nincs elég tárhelyünk. Sok más honosítás ki nem kerülésének is az az oka, hogy be kell osztani a tárhelyet.
--- Idézet vége ---
Mi segíthetne elő egy tárhelybővítést? Ha arról van szó, abba adnék bele.
Jamal:
Sziasztok
Van néhány Superman; Superman és Batman magyarul megjelent képregény a gépemen, ha esetleg a múzeumba kellenének. Ezen kívül amatör hobbi szinten elkezdtem fordítani a régebbi Superman sztorikat.
Üdv:Jamal
Sepi:
Valóban lehúzták a rolót, de ez már nem annyira új hír. Egyelőre nincs tervben, hogy áthozzuk onnan az ottani honosításokat. Csak a múzeumi részlegünkbe kezdtek el kikerülni a régi Semices Batman és Superman képregények de mást nem tervezünk. Az oka pedig egész egyszerűen annyi, hogy ahhoz nincs elég tárhelyünk. Sok más honosítás ki nem kerülésének is az az oka, hogy be kell osztani a tárhelyet.
Morg:
Üdv figyu tudom hogy ezzel nem ide kéne írni de nem tudom hova írhatnám az a hejzet hogy hosszabb idő után megakartam nézni a NewGenComics oldal pár képregényét de valamiért azt írja ki hogy az oldal nem elérhető azt tudom hogy jó hosszú ideig nem volt már új képregény de az előfordulhat hogy megszünt az oldal mert ha igen szerintem nem szabadna veszni hagyni az ottani fordításokat tehát ha ez a hejzet hogy lehúzták a rolót esetleg megtudnátok azt beszélni a csapatukkal hogy áthozzátok ide az ottani képregényeket?
Csak mert nagyon sok jó történet van ott és tényleg kár lenne értük és ha tényleg bezárták a kapuikat talán az ő csapatuk ból átjönne hozzátok néhányan.
Ez mind csak ötlet de kicsit aggódom.
Esetleg utána tudtok nézni hogy jelenleg hogyan is állnak a dolgok?
Üdvözlettel és tisztelettl.
Morg
Aliasz
Tomi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése