HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Executor:
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Január 09., 11:24:26 ---Marvel, Marvel... üsse kavics:
http://halozsak.tlof.hu/_mas/nitro/dr_samson/forum/hulk-gamma-games-01-00.jpg
(amúgy ha még nem mondtam volna, a borítók tájékoztató jellegűek könnyen előfordulhat, hogy a végleges verzió kicsit máshogy fog kinézni...)
--- Idézet vége ---
Köszi, Sámson Doki! :worship: ;D
talgaby:
Azt látjuk, mert ez első ránézésre onnan indul, hogy színegyensúly, meg némi feketét vinni bele. Ezzel a borítóval simán el lehet tökölni egy órát, hogy kinézzen valahogy.
dr samson:
Marvel, Marvel... üsse kavics:
http://halozsak.tlof.hu/_mas/nitro/dr_samson/forum/hulk-gamma-games-01-00.jpg
(amúgy ha még nem mondtam volna, a borítók tájékoztató jellegűek könnyen előfordulhat, hogy a végleges verzió kicsit máshogy fog kinézni...)
Executor:
--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Január 08., 14:53:48 ---
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Január 08., 10:53:43 ---Szóval gondoltam rakokosgatok majd fel nektek az elkövetkező 2-3 hétben előzeteseket, hogy mire lehet számítani február-március vagy a későbbiek folyamán.
--- Idézet vége ---
Tényleg? Ez nagyon jó ötlet. És bevallom tetszenek az előzetesek, amiket kiraktatok. Február-március környékén. Már nincs olyan messze. Mert ez az egy hónap hamarabb vége lesz, mint gondolnánk. És a lényeg, hogy legyünk mind türelemmel.
--- Idézet vége ---
A lényeg, hogy minél szebbek legyenek a képek előzetes gyanánt, minél nagyobbak és minél több Marvel-es legyen ;D :sm-cheers:
keildavid:
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Január 08., 10:53:43 ---Szóval gondoltam rakokosgatok majd fel nektek az elkövetkező 2-3 hétben előzeteseket, hogy mire lehet számítani február-március vagy a későbbiek folyamán.
--- Idézet vége ---
Tényleg? Ez nagyon jó ötlet. És bevallom tetszenek az előzetesek, amiket kiraktatok. Február-március környékén. Már nincs olyan messze. Mert ez az egy hónap hamarabb vége lesz, mint gondolnánk. És a lényeg, hogy legyünk mind türelemmel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése