HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
Sepi:
Executor, anélkül is tudsz válaszolni, hogy beidéznéd az előtted hozzászóló teljes hozzászólását. ;)
Executor:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Január 09., 13:01:12 ---
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Január 09., 11:50:06 ---
--- Idézet ---Ezzel a borítóval simán el lehet tökölni egy órát, hogy kinézzen valahogy.
--- Idézet vége ---
Másrészt ebben lehet igazad van, de vajon érdemes-e, amikor a szkenn iszonyat ótvar, az olvasó max 5 másodpercet tölt el a borítónál, és nem mellesleg meg én is bevallottan csak töltelék képregénynek fordítom? A Hulk v3-as szkennekkel szívesen szenvedek órákat, de ezzel a 3 résszel nem fogok...
--- Idézet vége ---
Igen. A minőség a lényeg, nem a mennyiség.
--- Idézet vége ---
ott az igazság és a pont.. meg a + karma is :cool:
meg persze Sámson Dokinak is..
zozi56:
--- Idézetet írta: dr samson - 2010. Január 09., 11:50:06 ---
--- Idézet ---Ezzel a borítóval simán el lehet tökölni egy órát, hogy kinézzen valahogy.
--- Idézet vége ---
Másrészt ebben lehet igazad van, de vajon érdemes-e, amikor a szkenn iszonyat ótvar, az olvasó max 5 másodpercet tölt el a borítónál, és nem mellesleg meg én is bevallottan csak töltelék képregénynek fordítom? A Hulk v3-as szkennekkel szívesen szenvedek órákat, de ezzel a 3 résszel nem fogok...
--- Idézet vége ---
Igen. A minőség a lényeg, nem a mennyiség.
dr samson:
--- Idézet ---onnan indul, hogy színegyensúly, meg némi feketét vinni bele.
--- Idézet vége ---
Egyrészt nem használok színegyensúlyt, mert nem értek hozzá, én a fényerő/kontraszttal szoktam variálni.
--- Idézet --- Ezzel a borítóval simán el lehet tökölni egy órát, hogy kinézzen valahogy.
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Érdekesnek ígérkezik a cím alapján, a borító nekem nem sokat mond hogy mi lesz benne de biztos jó történet lesz.
--- Idézet vége ---
Hát, izé, nem igazán... de majd meglátjátok... ;)
Amondin:
Akkor ezek szerint nemsokára jön a Gamma Games első része. Érdekesnek ígérkezik a cím alapján, a borító nekem nem sokat mond hogy mi lesz benne de biztos jó történet lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése