HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (69/226) > >>

Wearwolfff:
Nem támadtam le senkit, csak megkértelek, hogy vegyél vissza magadból.

--- Idézetet írta: safranek - 2011. Január 23., 10:09:34 ---köteles minden olvasó hozzászólni???minek szóljak ahhoz hozzá ami jól müködik és jól megy(ment)??

--- Idézet vége ---

A boltban köteles vagy fizetni érte? Mondhatni ennek ez az ára.  Persze azt sem szeretnénk, mint ami egyes file-megosztó oldalakon van, hogy 32 fórumoldal csak azzal van tele hogy: kösz, köszi, köszke, kösz, köszönöm, kösz, köszike, köszi. Ha csak ennyit tudnál hozzászólni, akkor inkább tényleg ne is írj semmit. Persze, ha ott egy köszönöm gomb, arra sem tud az emberek nyolcvan százaléka rányomni.

Azért működött mert eddig az a tíz húsz ember, aki hozzászólt az hozzászólt. Bőven lehetne privát oldal is, meghívásos rendszerrel.

De egyébként olvasni sem kötelező.

[/quote]
--- Idézetet írta: safranek - 2011. Január 23., 10:30:39 ---ja és egy gondolat:én és a többi ÉRTETLENKEDŐ?nem hiszem hogy téged valaki is leminősített volna vagy igen?

--- Idézet vége ---

Nos lám csak ide:

--- Idézetet írta: safranek - 2011. Január 22., 13:14:07 ---most akkor lesznek képregények vagy nem?Mármint amik voltak?...és ha igen mikor várhatóak?(főleg a transformerek?)

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Január 22., 13:21:17 ---Pár napon belül lesznek.

--- Idézet vége ---

Ezért vagy értetlen, mert ezek után még továbbra is értetlenül kérdezősködsz, és faggatózol. Ebből mit nem értettél meg? Millió és egy oka lehet, hogy miért nem működik. Lehet, hogy napokig ide sem néz aki tudna erre válaszolni. Ez fórum és nem "cset".

Sajnos ez oszlopos probléma:

Amíg jól működik egy weboldal, sehol senki, amikor meg véletlenül vagy direkt más van, akkor előkerülnek a trollok, akik követelőzve, durva szavakat használva, vagy éppen fenyegetve követelik vissza azt általuk magától értetődő dolgot, ami tulajdonképpen nem az. Lásd most.

Ez már majdnem olyan, mikor felkerül egy sorozat a netre reggel nyolckor, és a delikvens már reggel kilenckor kérdezi, hogy hol a felirat, valahogy ekképpen: Hol a **** életbe van már a felirat. Nem igaz, hogy ennyi idő alatt nem lehet megcsinálni. A google fordítóval fél perc alatt megvan.

Mert azt hiszik, hogy nekik készül a felirat, vagy éppen képregény. Hát nem. Sokan családtagjaiknak fordítanak filmet. Én például jelenleg az unokahúgomnak honosítok. Itt ez az oldal, hogy ha már egyszer van, akkor ide kitehetjük az elkészített műveket, egymásnak is, és azoknak is akik ezt értékelni tudják, valamilyen szinten. Nem azoknak, akik csak úgy véletlenül idetévedtek egyszer és ingyenélő módjára lopkodnak. Mármint mások munkába ölt idejét. Remélem ez az összefüggés elég értelmezhető.

safranek:
nahát!? csak sikerült egy egy olyan választ adni ami kielégíti mindenki kíváncsiságát.....amit persze nagyon szépen köszönök....ja és egy gondolat:én és a többi ÉRTETLENKEDŐ?nem hiszem hogy téged valaki is leminősített volna vagy igen?ha így is van akkor ezt annak írd ne pedig azoknak vagy annak aki nem nevez téged így.köszi.Mégegyszer köszönöm az információkat....amúgy meg nem tudtam hogy ez az oldal csak a HONOSÍTÓKNAK lett létrehozva...

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: safranek - 2011. Január 23., 10:09:34 ---Vagy akkor kinek van csinálva ez az oldal???

--- Idézet vége ---

A honosítóknak akik a képregények iránti szeretetüket azzal fejezik ki hogy az általuk érdekesnek tartott kiadványokat lefordítják és a saját örömükre magyarul elkészítik.

A régi rend nem sokára helyre áll. Visszakerülnek a már megszokott képregények, de mivel a Zsákon a január mindig is a téli szünet ideje volt amikor úgy sincs frissítés és az adminok stb ilyenkor tudnak javításokat végezni az oldalon, csupán érdekességként kikerült ez a képregény mini az üresjárat idejére. Nem a Harcos lesz a központi témája ezentúl a Zsáknak, és ezt te és a többi értetlenkedő is tudná, hogy olvasnátok a fórum bejegyzéseit.

safranek:
Érdekes hogy milyen hamar felkaptad a vizet!?Egyértelműen nem támadtam senkit és persze más sem ilyen agresszíven mint most te magad!El kell fogadni a negatív kritikát ilyen egyszerű!Persze ez az oldal nem csak miattam van hanem az olyanok miatt mint én is aki szereti a normális képregényeket!Vagy akkor kinek van csinálva ez az oldal????talán csak neked?....már ne haragudjál már meg.Senkit nem akartam felidegesíteni,de a órum azért van hogy mindenki elmondaja a véleményét.....persze ha egy épkézláb választ adott volna valaki a kérdésekre(nemcsak az enyémre)akkor nem kéne ezeket a köröket futkosni!Egyébként meg a képregényekhez a hozzászólásokat kötelező megtenni?köteles minden olvasó hozzászólni???minek szóljak ahhoz hozzá ami jól müködik és jól megy(ment)??de tessék itt van:nagyon jók a képregények az összes!(voltak).................harcos mi?....na persze

Wearwolfff:
Legyél szíves most már visszavenni kicsit magadból! Az elején még jópofa volt, de lassan kezd kinyílni a bicska. Fogd már fel, hogy ez az oldal nem temiattad van. Komolyan mióta jársz ide, képregényt olvasni? Amikor ott volt az a rengeteg képrgény levéleményeztél egyet is a fórumban? Vagy legalább ott az értékelőben? Ha nem akkor, de most már tényleg.

Egyébként meg nézz be a pozitív/negatív vélemények, minden más topicjába is. És véleményezd le a képregényt, és olvasd el azt amit odaírtam. részemről pont.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése