HálóZsák fórumok > a Zsák
Előzetes - amíg nincs kész a képregény...
safranek:
hahaha :D mi az eddig csak csupa jó hozzászólásokhoz volt szokva az oldal??Olyan is lesz majd ne háborogjatok ti se....akkor én sem fogok.
gabo:
Na ja! Főleg mert az eddigi összes hozzászólása a reklamációról szól!!
Galamb:
(Beh szeretem, amikor valakinek akkor jut eszébe, hogy létezik fórum, amkor reklamálni kell.)
safranek:
''millió és egy oka lehet hogy miért nem működik" de egy értelmes okot nem írt senki.Egyébként napokig írogathatnánk egymásnak úgy sem jutnánk dűlőre....te mondod a magadét én az enyémet,a lényeg az hogy sikerült leírni rendes összetett mondatokban azt hogy visszaáll a rendszer....,nem tő szavakban,és abból kell kitalálni másoknak,hogy most mi is lesz és mikor is lesz!?Gondolom neked is jól esik az ha nem csak egy két szóval kommunikálnak veled.Részemről enyi ez a 'vita' dolog megkaptam azt rendes választ amit akartam.Amit meg is köszöntem.Van ennek jó oldala is...valaki azért regisztrált a fórumra hogy ezeket a véleményeit leírja...ebből is látzszik hogy érdekli az oldal jövője.Nem csupa jó hozzászólásokból áll egy fórum......de ezen nem fogunk összeveszni.
zajrus:
Én enyhén nem értem a felháborodott olvasó válaszhiányát... Magamat idézem még pár hozzászólásról lejebbről:
--- Idézet ---Ennyit, erről, hogy az olvasók legalább olvassák a fórumokat...
--- Idézet vége ---
Nemtudom, ki hogy van vele, de nekem ez burkoltan azt jelenti, hogy, akinek szól ugye (a fentebb említett olvasó), nem olvasta el a fórumot, persze lehet, hogy csak én működök így, de szerintem ebből következik, hogy a válasz a fórumban van... nah szóval ott tartunk, hogy van válasz és ezen a fórumon... akkor nézzük csak mi az oldal jelenlegi formája: Harcos hmm keressük meg a fórum azon részét ahol Harcos tanyázik jé Pozítív/Negatív véleményekbe van egy Akció képregény topik... és le van írva.
Persze ez a példa csak egy embert minősít, szóval akinek nem inge...
A másik témához:
Sajnos ebbe bele kell törődni az olvasóknak, hogy a honosítók ezeket a képregényeket a szabadidejükbe készítik el főleg a saját szórakoztatásukra, illetve azért, mert ezeket a képregényeket érdekesnek találják és meg akarják osztani másokkal, akik esetleg nem tudnak angolul/franciául/olaszul/németül, a hozzászólásoknak meg azért örülünk mert látjuk, hogy másnak is ugyanúgy tetszik mint nekünk akik pár (nem egy füzet honosítása nem pár óra mielőtt valaki félreértené) órát feláldozunk a napunkból, hogy ti is elolvashassátok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése