HálóZsák fórumok > a Zsák

Előzetes - amíg nincs kész a képregény...

<< < (210/226) > >>

szam:

--- Idézet ---Fáklya startra kész
--- Idézet vége ---
Azért nézd még át az oldalszéleket, mert én bizony még találtam eltüntetnivaló tűrésnyomokat...pl. 1. oldal.
Ahol egyszínű fekete a háttere az oldalnak, ott nyugodtan színezd újra, ahol színes, ott retusáld át. Nem nagy meló. Max fél óra, és kész az egész...szerintem megérné megcsinálni.
A fordítás a szokásos színvonalú: "zsír". Ja, a 14. oldal bal alsó bubijában egy vessző hiányzik.  
Ezek szerint marad a "láng be".

VTomi:
Fáklya startra kész, még Micho átnézi, aztán megy ki. Csak azért jelzem ennyiszer, hogy nézzétek meg mindenképp!  

Galen:
szam
--- Idézet ---Meg aztán Killjoyjal közösen is van 1 projectünk, ami elvileg már kész kéne legyen, igaz G....?   
--- Idézet vége ---
G meg egy...kettő...három...négy pont. Hé ez Én vagyok !! hehe. Mint ahogy aláírásomból is látszik nem vagyok gyors, de speciel ezt már leadtam.

killjoy:
A készletek biztosan nem merültek ki, mert csak én négy képregényt adtam le Michonak a múlt héten. (Köztük a közös projectet is  ) Szerintem inkább Michoék merültek ki egy kicsit. De a türelem sok jó képregényt terem!

Ja! És időközben új fordítónk Delírium is elkészült a D-Day Dodgers fordításával. (Ha esetleg valakinek megvan a D-Day Dodgers dal szövegének magyar fordítása, azt megköszönnénk, mert különben az én tolmácsolásomban kell majd élveznetek, ami inkább Faludi Villon fordításait fogja idézni, vagyis versnek vers lesz, meg a hangulata is az lesz, mint az eredetinek, csak legfeljebb nem egészen lesz szöveghű

És ha már Delíriumot emlegetem, akkor új barátunk nagyon belehúzott, mert a mai napon még KÉT teljes képregény fordítását kaptam meg tőle! Ezek pedig a már réges-régen beharangozott, de azóta a feledés homályába merült Army Of Darkness című három részes képregénysorozat első két része! Úgyhogy megint lesz mit retusálnom és beírnom

szam:
Szerintem csak kimerültek a készletek. De jövő hétre asszem beígérhetek 1 Pókembert...asszem a Kék lezárása lesz. Meg aztán Killjoyjal közösen is van 1 projectünk, ami elvileg már kész kéne legyen, igaz G....?  
Szóval kitartás.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése