HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
Galamb:
Ahha, mert sok hozzászólásban olvastam, és lövésem sem volt, azt hittem hosszabb minisorozatot jelent! . Hogy nyár óta miket nem tanultam
Gabe:
Sima sorozatot, mint amilyen mondjuk az Amazing Spidey is.
Galamb:
Nem tudtam, hol kérdezzem, de ez tünik megfelelőnek: Meg tudná mondani valaki, hogy az "ongoing" elnevezés mit takar? Előre is köszi
hegyitomi:
A vitát most kezdtem csak figyelemmel kisérni. HA jól veszem ki a keperegeny.net-en lévő listáról van szó. Arra még pontosan nem sikerült rájönnöm, hogy mi a problémátok vele.
--- Idézetet írta: killjoy ---Lehet, hogy szükség lenne egy honosítói adatbázisra a foglalási lista mellett?
--- Idézet vége ---
Ezt éppenséggel meg lehet csinálni. Kérdés, hogy mit segítene a dolgon.
--- Idézet ---Igazság szerint ha a net kis hazánkban nem volna átlagosan még mindig 512 kbps-hez konvergáló, meg az adattárolás is ott tattana, hogy mindenkinél 4-500 gigás kapacitások vannak minimum, ezt támogatnám, de addig inkább legyünk el az átlag 10 megává töpörített képregényekkel. smiley.gif De egyszer talán a Te álmod is megvalósulhat.
--- Idézet vége ---
Szerintem ezek a számok kissé túloznak. Most iram ki nemrég dvd-re a letöltött képregényeket. A 4300 akárhány mega volt kb 13000 (!) képkocka. Hogy ezeket mikorra fogom normálisan elolvasni; meg nem tudom mondani. Talán abból a szempontból jobb is lenne a nagyobb méret, hogy egyfajta mechanikus védelmet biztosítana az ellen, hogy nyakló nélkül töltsön valaki elolvasás nélkül. Persze ha azt veszzük, hogy egy régebi gép alacsonyabb ram szám mind lelassitja a képek megjelenítését; és egy bizonyos szint felett már élvezhetetlenné válik az egész. Talán áthidaló megoldásként az jöhetne szóba, hogy nektek lenne egy nyersméret a tisztelt publikum pedig megkaná a 10 megás verziót. Persze ebben az estben a ti munkátok nőne megint; úgyhogy át kell gondolni mielőtt belevág az ember. d.gif
--- Idézet ---Valakinek meg net sem jut. Mégsem kezdjük el ingyen osztogatni a dvd-re írt képregényeket. Valahol meg kell húzni a határt, nem lehet mindenkire gondolni.
Ha meg több kell, akkor egy 512-es pendrive kb. 4000ft. Arra meg ráfér ilyen 60MB-s képregényből vagy 8 darab, az egy hétre untig elegendő. Ha ennyit sem akar rászánni senki, akkor mi minek változtatnánk? Ha valakit érdekelnek ezek a nagy képregények, akkor rááldoz ennyit, és probléma megoldva. (vagy letöltés után egyből konvertál, és rátol a pendrivera.)
vazze, hisz eredetiben sem hajlandó semmilyen képregényt venni szinte senki, ez meg ingyé van, ez sem jó? Ezt a szinte senkit a napi 1000 körüli látogatószámra gondolom, a k.n-en meg még több. Szóval ezen tömeg jórésze úgysem vesz meg szinte semmilyen képregényt, akkor legalább a mi szórakozásunk legyen már meg, ha a kívánt hatást nem éri el a dolog. (gy.k.: vásárlószám növekedése, vagy mifene volt a cél még anno, ha jól tudom). Elvégre nem kiszolgáljuk a tömeget, hanem megosztjuk velük a saját magunknak szánt képregényeket. Ha jó jó, ha nem, akkor nem. Ennyi.
--- Idézet vége ---
Az itt leírtakkal egyetértek. Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni. Aki meg olvasni akakr az olvasni is fog!
Tyler-x:
Félillegális-azt a részt lopjuk ami kell...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése