HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (12/163) > >>

talgaby:
A sorközt egy nagyon hangyányit növeld vissza, és akkor már tényleg jó lesz. A következő lépés az lenne amúgy, hogy a tördelést gyakorold. A második és utolsó panelen a szöveg alakja jól néz ki, de a harmadikon és a negyedik egy részén meg igen gyatra. Igazából nem tudom, hogy ezt hogy lehetne tanítani, bár már egy ideije töröm az agyam egy ezzel foglalkozó PDF-en. A lényeg talán az, hogy a szöveged formája, az alak, amit kiad, kövesse azt a bubit, amibe beleteszed (ovális bubik, szögletes dobozok, stb.). Illetve akadnak olyan trükkök, hogy egy betűt soha, kettőt meg lehetőleg soha nem választunk el, nem teszünk bele a sorok kb. harmadánál több elválasztást, ilyenek.
Ha komolyan gondolod, hogy nekiesnél, próbáld meg a többi oldalt a próbafeladatból először saját kútfőből, majd nézd meg a kitett kész változatot és vesd össze, hol térsz el nagyon attól a változattól.
De amúgy egyelőre kezdetnek szép.

Deadpool:
Átolvastam a tutorial-t.  Átállítottam a sorközt, a betűközt, és orvosoltam az elírásokat is. Jobban is néz ki : http://i.imgur.com/vNcfIMn.jpg

talgaby:
Életed első oldalának annyira nem rossz. :) De még gyakorolni kell, különösen a betű beállítását. Ami itt nem jó: túl nagy a betűköz (mintha minden egyes karakter között lenne egy szóköz), és a sorköz is. Főleg az utolsó bubiban látszik, hogy kifutottál a helyből. A Fontválasztás címűben a 3-4. oldalon részletesen kifejtem, hogy a PhotoShop Karakter ablakában mi mit csinál, itt kellene egy kisebb sortávot és egy kisebb statikus karakterközt állítanod.

Deadpool:
Sziasztok!

Régóta olvasom az oldalt, és mostanában felregisztráltam a fórumra is, és elkezdtem olvasgatni ezt is. Nagyon tetszik amit csináltok, és gondoltam kipróbálnám magamat én is beíróként. Az oldalon lévő gyakorlófeladat egyik oldalára rá is vetettem magam, hogy kipróbáljam mit tudok.  Íme a végeredmény : http://i.imgur.com/lUCkXef.jpg
Remélem nem bánjátok, hogy az oldalon lévő fordítással dolgoztam. Ez az első ilyenféle munkám, szóval ne kíméljetek kritikákkal/tippekkel/tanácsokkal.  :)

Genzo:
Minden ment bookmarkba.  :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése