HálóZsák fórumok > a Zsák

Egy Kezdő Beíró Botladozásai

<< < (57/163) > >>

dr samson:

--- Idézet ---Régen gondolkozom rajta, hogy el kellene kezdenem DC-t is olvasni de hát nehéz követni egyszerre olyan sok sorozatot
--- Idézet vége ---
Hát akkor kezd csak azokkal pl amik itt vagy a NewGenen, illetve a Chronopolison fent vannak. Bár egy részül teljesen más időben játszódik, mint a többi, de legalább viszonylag jó követhetőek és addig is ismerkedsz az Univerzummal magával.  

Egyébként az Elektrát én is javasolnám, ha már úgy sem foglalkozik szegénnyel a kutya sem.

talgaby:
Hm, akkor lehet még esetleg a Marc Spector: Moon Knight sorozat (Chuck Dixon írta sokáig, de megfordult ott JM DeMatteis is), esetleg a Faker, egy sci-fi thriller a Vertigótól, ha már kedveled a felnőttesebb vonulatot. Vagy folytathatod akár az itteni Elektra v2-t is. AMi egyelőre eszembe jut a Ghost Riderön kívül.

Ben Reilly:
Yorick nyugodtan kezdj el DC-t is olvasni. Nálam nagyobb Marvel geek-et nem hordott még hátán az ország, de némi baráti rábeszélés (Doki és BuB) után belevetettem magam, és mára jobban élvezem mint a Marvelt.   Sosem késő új dolgokkal megismerkedni.

yorick:
Stílus: Marvel, azon belül szinte minden (kedvencek: Hulk, Moon Knight, Deadpool, Punisher (a MAX-os) meg nagyjából minden ami Marvel  )
Régen gondolkozom rajta, hogy el kellene kezdenem DC-t is olvasni de hát nehéz követni egyszerre olyan sok sorozatot (pár giga DC képregény azért van a gépen csak hogy legyen 1 kis alapműveltségem  )
Ami nem marvel: szeretem a sci-fit, fantasy-t is bár ezekből inkább könyveket nem képregényeket olvasok (Forgotten Realms sorozatot azért olvastam képregényben is, de csak mert Drizzt-es könyvek megvannak mind és hát az kihagyhatatlan + a Hírvivővel vagyok így)
+ kedvencek: Y the last man, Preacher

dr samson:
Az én emlékeim szerint viszont csak egy-két régebbi minit foglaltak le belőle.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése