HálóZsák fórumok > a Zsák
Egy Kezdő Beíró Botladozásai
csati777:
Megszűnt a cégünk, amiből annyi hasznom származott, hogy ingyen megkaptam az általunk használt Photoshop CS5-öt. Nagy vidáman feltelepítettem az itthoni gépemre, és minden klappolt, amíg nem próbáltam a megszokott módon, az egérgörgővel zoomolni. Ugyanis hiába van kipipálva a Preferences menüben a "Zoom with scroll wheel" opció, mindenképpen nyomnom kell hozzá a CTRL gombot is, ha a görgőt akarom használni (anélkül csak fel-le görgeti a képet a kerék). Márpedig a munka közben sohasem kellett ilyesmivel szüttyögnöm: simán "egérgörgő előre nagyítás, görgő hátra kicsinyítés" volt a módszer. Már napok óta guglizok emiatt, de mindenki csak azért nyafog, hogy ő CTRL+görgővel szeretne zoomolni, ahogy megszokta, és milyen hülye ez a simán görgős zoom. Fogalmam sincs, mi lehet a megoldás. A tippeket előre is köszönöm!
csati777:
Gothic 3? Ez borzalmas... :(
Zerit:
ugyan beiro topic, de mivel fordito topic nincs ezert idekarcolom
nem kepregeny forditas, hanem egy rpg jateke, de eleg mokas es botladozo:
"We will rebuild the destroyed cities and defiled temples! And the word of Innos will resound where today blasphemy reigns. - Újjáépítjük a lerombolt városokat, és bemocskoljuk a templomokat! Innos nevét fogják majd dicsőíteni, ahol még ma ez az istenkáromlás uralkodik."
"Are you trying to interrupt my beat? - Megpróbálod félbeszakítani az ütésemet?"
"Don't make any unnecessary movements. - Ne tégy szükségtelen mozgásokat!"
"That one hit home! - Ez majd hazavág!"
"For what use is your gold - in the face of Beliar's inexorable wrath!? - Mit ér majd az aranyad, ha belenézel Beliar dühödt arcába?!"
talgaby:
Kösz, ez nekem is hasznos lesz.
Wearwolfff:
Bazzeg... ekkora egy gyökérséget. View --> show --> pixel grid és lőn megváltás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése