Hacsak nem fétised neked is a kötözés, sokat nem adnak az eredeti aranykori történetek a világhoz. Amúgy elérhetők, persze, kiadták legalább kétféle presztízsformában.
Wonder Womanből ami érdemes az a George Pérez féle v2 a nyolcvanas évekből, Gail Simone sztorijai a 2000-es évekből vagy a New 52 féle Brian Azzarello által írt sorozat a 2010-es évekből.
Köszönöm!
Beszereztem, pusztán kíváncsiságból, a
Wonder Woman 4. füzetét (1942) egy netes cikk hatására, valamint Brian Azzarello nevével fémjelzett
Wonder Woman (2011-2016) Vol. 1:Blood kötetet az itteni, fentebb idézett ajánlásra.
(70'-80' évekbeli képregényekkel számos csalódásom volt, ezért döntöttem az ajánlottak közül a legújabb mellett.)
Pont most láttam egy Agymenők epizódot, amiben a képregényekben járatlan Amy Farrah Fowlernek a
DC Universe Rebirth Omnibus gyüjteményes kiadást ajánlották, mint "belépőt", de a kötetre rákeresve a neten, úgy láttam, hogy nem volt osztatlan siker.
Az más kérdés, hogy a beszerzetteknek mikor érek a végükre, mert vannak képregényeim, amik már hónapok, sőt, több mint 1 éve megvannak, és még beléjük sem olvastam.
Sajnos, én sem vagyok időmilliomos...