Hát, uraim, ilyet még nem pipáltam, de gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat.
Két héttel ezelőtt eldöntöttem, hogy miután megvettem a DC Comics gyűjtemény hatodik számát is az újságosoknál, egye fene alapon megrendelem a sorozatot, tekintve az előfizetéssel járó előnyöket. Fel is mentem az Eaglemoss weboldalára, ahol meghökkenve láttam, hogy csak az első 6 szám van a listán, mint megrendelés kezdete. Írtam nekik, megérdeklődtem, hogy ez most csak egy hiba, vagy szándékos. Visszajött, hogy a kérdésemet továbbították, várjak türelemmel. Én vártam. Két hetet. Tegnap megpróbáltam beszerezni, de minden általam elérhető újságosnál koppantam, már nem lehetett kapni.
Úgyhogy újfent írni akartam a kiadónak, de még pont előtte megláttam, hogy kiposztolták a Facebookjukra, hogy már csak 3 napig lehet előfizetni - egész pontosan holnapig veszik fel a megrendeléseket. Képzelhetitek a meglepetésemet. Na, a lényeg, hogy sebesen írtam a kiadónak, hogy most akkor mi van, mire azt a választ kaptam, hogy sajnálják, amiért nem írtak hamarabb, de ez nem hiba, a további számokat nem teszik elérhetővé megrendelési szempontból, ha kell, akkor rendeljem meg a hatodiktól, és örüljek neki, hogy a Batman fia sztori a füzetes változattal együtt harmadszor is megvan, vagy maradjak az újságoshoz mászkálásnál, és a kimaradt hetedik kötetet vegyem meg valamelyik terjesztőtől - Szukits, Fumax... Hát most erre mit lehet mondani?
Kérdés, ha feladom a büszkeségemet és mégis megrendelem, abban az esetben érdekel valakit egy vadi új állapotú Batman Fia?