HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Hazai DC képregények

<< < (18/30) > >>

zajrus:
Csupán, ha végiggörgetsz az FB kommentek közt ráeszmélhetsz, hogy bár páran osztják az aggodalmadat, de ők mind képregényes körökből valóak, a kommentelők egy jelentős része azt se tudja, hogy itthon adnak ki képregényeket...

gabo:
Én egy városi áruházban dolgozok, amikor megjött a kiadvány az első példányt én vetem meg (össz: 4 db-ot kaptunk belőle), kíváncsi voltam a maradék 3 mennyi idő alatt fogy el! Kb. 1 hétig meg sem mozdult, aztán amikor a TV és a FB is tele volt vele állandóan, 1-2 nap alatt elfogyott! Kíváncsi leszek mennyi fog belőle fogyni akkor amikor a normál ára lesz neki!? Én is osztom mások véleményét, hogy így sok lesz nagyon! Az eleje óta Kingpin előfizető vagyok plusz veszem hozzá a közben megjelenő egyebeket is tőlük, aztán közbejött a Spawn, lesznek Walking Dead kötetek is ( a kedvenc sorozatom,naná, hogy a képregény is érdekel), lesz Star Wars... stb és most ez 2 hetente! Fanatikus gyűjtő vagyok, az első Pókember óta megvettem mindent, amit meg nem előbb utóbb beszereztem, (sajna az Arkham és Sin City 1-2 így is hiányzik,) de még ezt is kigazdálkodni nem egyszerű, főleg család, albérlet autó mellett...., mi van a fiatalabbakkal akiknek még jövedelmük sincs??  Nem gondolta a kiadó ezt végig??  :headscratch:

zajrus:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Január 15., 15:05:30 ---5. Rájuk írtam a Facebookon, hogy jobb lenne ha havonta csak egy kötet jönne ki. Vagy kilencen lájkolták. :D

--- Idézet vége ---

Mondjuk ott a kommentek közt olyasmit is lájkoltak, hogy Captain Marvel a fekete-fehér időszakban (?) a Marvel karaktere volt, majd a DC megkaparintotta és ezért nem hívják Shazamnek  :nezze: Remélem sikerült jó összefoglalnom, a Marvel és DC anno egy cég voltak majd különváltak és annyira jóban vannak, hogy Quicksilver/Flash crossovert is nyomtak és társai mellett már ködösek a részletek  ;D

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Január 15., 14:58:27 ---Pontosabban:
4., Nem veszem meg, majd a börzén kölcsön kérem a többiektől és elolvasom.  ;D

--- Idézet vége ---
Igen, egész pontosan ez a helyes megfogalmazás.  ;) :hehe:

Micho:

--- Idézetet írta: ZoliZoltán87 - 2017. Január 15., 16:14:27 ---Én az első kettőt megveszem.3 rugóért marhára megéri

--- Idézet vége ---

Első körben én is újságosnál vettem meg. De ha jól vettem ki a FB-os infókból, az első előfizus csomag a 3 résszel nem kerül többe 5e Ft-nál, így előfizettem, hisz az első kötet így nem kerül semmibe, plusz kapom az ajándékot is mellé. Aztán, ha a posta a továbbiakban is ingyen lesz, és nem változik az ár sem, akkor maradok előfizető. Illetve "utófizető", hisz a csomaggal együtt jön a csekk, amire 15 nap a fizetési határidő, így ezt mindig ki lehet gazdálkodni az aktuális fizuból, és ha időközben esetleg becsődöl a kiadás, akkor sem bukhatok semmit.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése