HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Hazai DC képregények
gabo:
Szégyen nem szégyen, én még csak most álltam neki az első kötetnek, gondoltam ameddig megjön a 2-dik végzek vele, lehet a sok olvasástól látok már jól, de csak nekem tűnik hogy a kék szövegtéglalapokban (vagy tudom is én hogy nevezik őket) ;D a szöveg nagyon kicsi lett?? Egyébként semmi izgalommal és még kevesebb lelkesedéssel kezdtem el olvasni, lehet azért mert már olvastam párszor előtte?? Remélem a többi része jobban fog érdekelni!
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Január 16., 09:24:37 ---Ha jól tudom, a DC is használhatja a Captain Marvel nevet, csak a címlapon nem.
--- Idézet vége ---
Imádom az ilyen amerikai nyakatekert megoldásokat :cool:
Sepi:
Igencsak az, de azért tényleg érdekes, hogy néha értelmesnek kinéző emberek is képesek komoly meglepetéseket okozni. :D :rolleyes:
zajrus:
--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Január 16., 09:21:03 ---Ez azért ennél jóóóóval bonyolultabb történet volt. A lényeg, hogy elég sokáig pereskedtek a név miatt. Tehát nem a karakteren volt a hangsúly, hanem a Captain Marvel elnevezésen. Amit végül a Marvelnek sikerült megszereznie. Viszont volt egy kis csavar a dologban, ha bizonyos idő után nem adnak ki ilyen címmel képregényt, akkor visszaszállnak a jogok a DC-hez. Ez eleinte nem okozott gondot, de mikor később annyira visszaestek az eladások, hogy megszűnt a Captain Marvel sorozat, már valami megoldást kellett találni a problémára. Ezért volt az, hogy időnként mindig kiadtak egy minit vagy egy rövidebb sorozatot, ami arra volt jó, hogy ne kelljen lemondani a jogokról. Ez főleg a 2000-es évekre volt jellemző. Azóta persze áthidalták a problémát, és Miss Marvelt átnevezték Captain Marvelnek, a helyére meg beraktak egy tini lányt.
--- Idézet vége ---
Vágom a sztorit, ezért is írtam be, hogy ennyire vannak képben egyesek, ami azért elkeserítő :D
ZoliZoltán87:
Na ez az amit sosem értettem,hogy-hogy lehet a DC-nél is Marvel Kapitány.
De sosem néztem utána. :headscratch:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése