HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Hazai DC képregények
Micho:
--- Idézetet írta: szaboi65 - 2017. Január 23., 05:57:20 ---A Batman Hush című képregény fent lesz ?
--- Idézet vége ---
Nem lesz fent, rendeld meg a kiadótól.
szaboi65:
A Batman Hush című képregény fent lesz ? Én az 1.kötetet nem tudtam megvenni! Örülnék neki ha valaki feltenné,hogy megtudjam mi volt benne !
scaurus:
Na, sajnos, szombat estére nem akadt jobb dolgom, így ismét kézbe vettem, és egyszuszra végigolvastam a Hush 2 kötetét.
Nem tetszett, tabló Batman ellenségeiről egy elég gyönge történettel, nem túl szép rajzokkal.
Ezzel sem sikerült megkedvelnem, pedig próbáltam, a szuperhősös szappanoperákat.
(Ahogy a Marvel képregényeket sem kedveltem meg a Polgárháború kötettől.)
Ezzel, számomra, véget is ért ez a sorozat.
(Szuperembert és Ződ pilácsot nagyon nem kedvelem, Csodanő esetében pedig Gal Gadot jobban bejön, mint a rajzolt karakter.)
Sepi:
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Január 20., 22:33:11 ---Amúgy nem rossz képregény, de azért - számomra - annyira nem is jó, mint amelyen híres.
--- Idézet vége ---
Valahogy így vagyok vele én is. Valamint végig kiszámítható volt a sztori.
--- Idézetet írta: scaurus - 2017. Január 20., 21:29:11 ---Nyilván, nem én vagyok Batman célközönsége. :nemtudom:
--- Idézet vége ---
Nem probléma ez. Engem már az elején elvesztett az Arkham Asylum, így meg sem vettem. ;) Engem valahogy nem mozgatnak a pszichológiai thiller jellegű sztorik a szuperhős képregényekben. Persze vannak érdekes sztorik is ilyen témában, de attól még nagyon kevés az olyan karakter akinél ez működik. És például hasonló okok miatt ajándékoztam el a Gyilkos tréfát is.
KiD:
Nekem a Hushról mindig az jut eszembe, hogy az Under the Red Hood filmet mennyivel jobban élveztem. Az Under the Hood képregényt nem olvastam, ha jól tudom a Hush volt ezek közül a legelső és az ott meg nem valósított, csak belengetett történetet csinálták meg végül az Under the Hoodban. Bevallom, ettől nekem a Hush kicsit féllábú sztori is lesz... Amúgy nem rossz képregény, de azért - számomra - annyira nem is jó, mint amelyen híres.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése