HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Hazai DC képregények

<< < (14/30) > >>

scaurus:

--- Idézetet írta: zajrus - 2017. Január 20., 21:10:09 ---... azért, hogy belezavarodjon a kötetben lévő szereplőkbe ahhoz valami iszonyat keveset kell tudnia illetve valami értelmezési gondnak is fenn kéne állnia elvégre a Husht kimondottan új olvasók becsalogatására csinálták :D

--- Idézet vége ---
Lehet.
Mindenesetre én kb. 15 oldal után leraktam, mert fárasztott és kezdett idegesíteni, hogy csak jönnek az újabb nevek/figurák, ellenben sehova nem tart a történet.
Hozzáteszem, nekem, anno, az Arkham Asylum is óriási csalódást okozott, meg is szabadultam tőle.
Nyilván, nem én vagyok Batman célközönsége.  :nemtudom:

zajrus:

--- Idézetet írta: scaurus - 2017. Január 20., 09:09:43 ---Nem biztos, hogy szerencsés ötlet volt a Hush kötettel indítani.
Egyrészt, ez már megjelent.
Másrészt, hosszú (2 kötet).
Harmadrészt, túl tömény: már az első pár oldalon annyi figura felbukkan, hogy, aki nem ismeri ezeket, csak kapkodja fejét, hogy ki kivel van.

Az már egyéni ízlés kérdése, hogy nekem rajza sem tetszik, egyes kockákon meg sem tudom állapítani, hogy éppen ki van.

--- Idézet vége ---

Elég régen jelent meg és értelmes áron kb beszerezhetetlen, illetve az a két kötet együtt van annyi, mint későbbiekben egy így ~3000 Ft-ért egy duplaHC annak is megéri, akinek nem... függetlenül attól, hogy mi van benne... azért, hogy belezavarodjon a kötetben lévő szereplőkbe ahhoz valami iszonyat keveset kell tudnia illetve valami értelmezési gondnak is fenn kéne állnia elvégre a Husht kimondottan új olvasók becsalogatására csinálták :D

Micho:

--- Idézetet írta: scaurus - 2017. Január 20., 09:09:43 ---Nem biztos, hogy szerencsés ötlet volt a Hush kötettel indítani.

--- Idézet vége ---

A honlapjukon lévő országválasztó ikonra kattintva eléggé változó a megjelenések sorrendje országonként, érdemes átfutni. Nem tudom, mi alapján választanak sorrendet (elég véletlen szaga van), és melyikkel jártunk volna a legjobban... nyilván, ha lett volna erről bármilyen egyeztetés, akkor a Kingpin által megjelentetett történeteket ha nem is hagyják ki, de hátra rangsorolják (A semicesek viszont jöhetnének, a "Halál a családban", vagy az "Acélember" is nagyon várós).

A franciák jártak az egyik legjobban (a németeken kívül, mert ott már 90+ kötet van), mert 17 kötet alapján elég Batman specifikusak (a Hush-on kívül ott van a: Killing Joke, The Dark Knight Returns, Long Halloween, Year One, és ott a New52 is terítéken van, amit  a Batman - Court of Owl képvisel két kötettel).

Előfizetők közül kapta már valaki innen? Állítólag már küldik, mindenki legyen telefonközelben, mert bármikor hívhat a futár  :cool:

scaurus:
Nem biztos, hogy szerencsés ötlet volt a Hush kötettel indítani.
Egyrészt, ez már megjelent.
Másrészt, hosszú (2 kötet).
Harmadrészt, túl tömény: már az első pár oldalon annyi figura felbukkan, hogy, aki nem ismeri ezeket, csak kapkodja fejét, hogy ki kivel van.

Az már egyéni ízlés kérdése, hogy nekem rajza sem tetszik, egyes kockákon meg sem tudom állapítani, hogy éppen ki van.

gabo:
Jó ötlet! Amennyit hozzánk is visszahoznak napi szinten, simán meglenne a kötetek ára!!  ;D

--- Idézetet írta: zajrus - 2017. Január 17., 15:56:33 ---ha mindet behoznák akkor az utcán kukáznánk üvegeket XD

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése