HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Hazai DC képregények

<< < (11/30) > >>

Peter P:
Tényleg Sepi: vélemények a Supermanról? Bár bevallom, hogy megvettem de még nem volt időm elolvasni.

--- Idézetet írta: gabo - 2017. Február 06., 20:59:32 ---Sziasztok!

Az észrevételek a DC kiadvány fogyásával kapcsolatban a munkahelyemre az 1 számból 4,a másodikból 3 a harmadikból 2 db jött.
Érdekes mintha saját magukban sem bíztak volna, ugyanis mielőtt a remitenda kijött volna a visszakért lapokról, minden részből kevesebb jött, pedig a fogyással nem is voltak tisztában! A 2-dik szám megmaradt, csak én vettem, a 3-dik az első nap elfogyott, némi meglepetésre egy kb 3-4
éves kisfiúnál láttam! Gondolom a reklám ereje! :)

--- Idézet vége ---

Kollégám fia (aki inkább csak a mozifilmeken "szereti" a szuperhősöket) a Batmanból nem vásárolt de a Superman kötetet megvette.

gabo:
Sziasztok!

Az észrevételek a DC kiadvány fogyásával kapcsolatban a munkahelyemre az 1 számból 4,a másodikból 3 a harmadikból 2 db jött.
Érdekes mintha saját magukban sem bíztak volna, ugyanis mielőtt a remitenda kijött volna a visszakért lapokról, minden részből kevesebb jött, pedig a fogyással nem is voltak tisztában! A 2-dik szám megmaradt, csak én vettem, a 3-dik az első nap elfogyott, némi meglepetésre egy kb 3-4
éves kisfiúnál láttam! Gondolom a reklám ereje! :)

Sepi:
Majd holnap megveszem, és megmondom milyen lett. Bár szerintem nyugodtan várhatod, hogy ugyanolyan lesz a színvonal, mint az első kettőnél.  ;)

Peter P:
Olvasta már valaki az Eaglemoss Superman: A Kripton utolsó fiát? Milyen lett a fordítás? Érdemes beszerezni? Mert a Hush az borzasztó volt. Minden szempontból. :(

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2017. Január 24., 15:57:49 --- Meg a semmiből jön, de egyből mindenkit felbérel és irányít. Nyilván. Hagyjuk már ezt.

--- Idézet vége ---

Másra emlékszem, bár már rég olvastam. Vagy csak rébuszokban beszélsz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése