HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Hazai DC képregények

<< < (10/30) > >>

Sepi:
Én ráhajtanék arra a 25 dollárra a helyedben. ;) Csak nem csúsztál ki túlzottan a határidőből.  ;D

Micho:
Beérett a türelem gyümölcse, meghozta a futár az 1. DC csomagot:

És ez mindössze 4970 Ft volt. Az "ereklye", vagyis az Action Comics is pofás, még a korabeli reklámokat is lefordították benne, és természetesen az összes történet (és novella) benne van, mint az eredetiben, nem csak a Superman.

Sepi:

--- Idézetet írta: scaurus - 2017. Február 09., 16:46:05 ---én is azt tapasztaltam, hogy a kötés miatt és/vagy az elégtelen margó miatt a belső képek széle tényleg nem látható, legalábbis kb. az első és az utolsó 1/4-ed részben, középtájékon okés.
Ez rohadt bosszantó, akár füzetről, akármilyen gyűjteményes kötetről van szó.

--- Idézet vége ---
Sajnos ez a gyűjteményes kötetek sajátossága. Ennek főleg az az oka, hogy a történetek alapból füzetes formára készülnek, amelyeknek ha nem csúszik el a nyomdai kapcsozása, akkor teljesen szétnyitva jól láthatóak és olvashatóak a dupla oldalak. Ezt sajnos a ragasztott TPB-nél vagy a kötött HC-nál nem tudják ugyanúgy megoldani. Valamennyi kifutó rész van az oldalaknál, de sajnos ahhoz kevés, hogy élvezhetően visszaadja az eredetit. Erre mindig számítani kell, ha ilyen formátumú képregényt vásárol az ember. Én személy szerint ezért is kedvelem sokkal jobban a füzetes kiadványokat.

scaurus:

--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Február 08., 06:55:26 ---...
A facebookon sokan panaszkodtak, hogy nem lehet rendesen kinyitni a kiadványt és emiatt nehezen olvasható, de én semmi ilyet nem tapasztaltam az én példányomnál. Vagy tényleg az övék hibás, vagy még soha nem tartottak a kezükben HC és TPB kiadványt az életben.
...

--- Idézet vége ---
Csak megvettem a 3. kötetet is, és én is azt tapasztaltam, hogy a kötés miatt és/vagy az elégtelen margó miatt a belső képek széle tényleg nem látható, legalábbis kb. az első és az utolsó 1/4-ed részben, középtájékon okés.
Ez rohadt bosszantó, akár füzetről, akármilyen gyűjteményes kötetről van szó.

Magáról a kötetről: ettől sem kedveltem meg Supermant, kb 1/3-adánál sutba vágtam.

Sepi:
Még nem volt időm elolvasni, így különösebben nem tudok nyilatkozni róla. Bár a fordítást így se nagyon tudnám megmondani, hogy milyen, mert nem olvastam az eredetit. Viszont külalakra nagyon jó lett, az eddigi három közül egyértelműen a legjobb. Az extrák külön tetszenek, elég sokat belepakoltak. Különösen az AC Annual 11 extra oldalai tetszenek.

A facebookon sokan panaszkodtak, hogy nem lehet rendesen kinyitni a kiadványt és emiatt nehezen olvasható, de én semmi ilyet nem tapasztaltam az én példányomnál. Vagy tényleg az övék hibás, vagy még soha nem tartottak a kezükben HC és TPB kiadványt az életben. Igazat megvallva, sok mostani vevőből simán kinézem ez utóbbit. Biztos, hogy sok közülük a divat vásárló is. Mert ha ennyien érdeklődnek a képregények iránt, akkor nem is értem, hogy sok kiadvány miért fogy csak olyan alacsony példányszámban.

--- Idézetet írta: gabo - 2017. Február 06., 20:59:32 ---A 2-dik szám megmaradt, csak én vettem, a 3-dik az első nap elfogyott, némi meglepetésre egy kb 3-4 éves kisfiúnál láttam! Gondolom a reklám ereje! :)

--- Idézet vége ---
Tegnap néztem egy nagy áruházban Pest szélén, és érdekes módon meglepően sok volt ott belőle. A második szám még hegyekben állt, két helyre is ki volt helyezve, annyi volt belőle. A harmadik viszont csak egy osztásba volt rakva, de abból is tuti volt legalább 10 darab. Az ottani kihelyezéssel kapcsolatban az volt talán a fő probléma, hogy nem egymás mellett voltak, a 2. és 3. szám között volt legalább 2 méter, még én is alig vettem észre, hogy van belőle.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése